Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: shiine

(IRONMAN MARK I) 我 sad 貨皇並唔係浪得虛名既!!

原帖由 shiine 於 18-7-2009 01:36 AM 發表
等左咁耐~終於送到~:$
成身燶晒既日本 TSUTAYA 店頭限定~:love:

優待限定~影多兩張~:DD
http://i165.photobucket.com/albums/u73/ndsl/IMGP ...

有日本限定又唔出香港限定.........
hottoys你好野~:angry:
我和你差不多!去訂Thriller,出兆萬先覺唔見單!我今天又要拿T-600翻去換。

因對眼不著燈!開蓋發覺少左粒電池!自己補回粒都係唔著!記得我取時已經有人係咁情況拿去換!點知自己都係!後面仲有個等我換完,才能換!:56:
頭像被屏蔽
原帖由 terce 於 19-7-2009 09:34 PM 發表
我和你差不多!去訂Thriller,出兆萬先覺唔見單!我今天又要拿T-600翻去換。

因對眼不著燈!開蓋發覺少左粒電池!自己補回粒都係唔著!記得我取時已經有人係咁情況拿去換!點知自己都係!後面仲有個等我換完,才能 ...

睇黎 HT 條生產線開始應付唔到佢 d 產品既開發速度啦~ 愈來愈多 luck luck 漏漏......:(
搵唔到邊道有事..個鼻花左? 擦2下就得la?
頭像被屏蔽
原帖由 sorsor 於 20-7-2009 09:03 PM 發表

咁不如直情 repaint 啦 :67:
頭像被屏蔽
原帖由 sorsor 於 20-7-2009 09:03 PM 發表

d 油食左入去架啦......點抹呀......:31:
擦2下就得......你估係大大個鼻咩......:26: