Toysdaily 玩具日報

山口式REVOLTECH討論專區.

sigh.... when will Optimus Prime come out ar....
do I really really really have to wait until 15th ar..... sigh....
原文章由 魯烈火 於 12-1-2007 10:27 AM 發表
revoltech 問題係比較易爛

我個初號機後面插電線個位俾d油「juk」實

一拔出來就斷左:sad:

愛恨交織之中

仲諗緊入唔入 GR-1:*

另外,GETTER 1 應該會係今個月中再販

因為有舖有得訂 (我都訂左)

我都斷過==''...結果去買多隻....
我又加入...

已有

Getter 1, 2, 3,帝皇,EVA 0,1,2

將會入 老柯,GR-1... :)
原文章由 毛明 於 12-1-2007 12:19 PM 發表
我又加入...

已有

Getter 1, 2, 3,帝皇,EVA 0,1,2

將會入 老柯,GR-1... :)

唔儲埋EVA另外個2隻,:^ 另機動警察系列都好多人的心水選擇!:^
我... 我... 我...

EVA 始終只中意 0,1,2 同埋量多啲...

警察... 可能入鷹頭獅 + 零式... :DD

另外最想出...
金剛飛天鑽... 一定好多 parts... :):):)
update news.
日本已出, Kaiyodo新品
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1
頭像被屏蔽

大家係咪好心急喇 日本出左
time to out blood! :no:
今次只入Giant Robo:shiny:
原文章由 教皇撒卡 於 12-1-2007 01:11 AM 發表

我記得呢個seller早前都放過一隻出來....sold out價都要7魚多d.....所以呢次我都估佢差唔多7魚左右...你知啦, yahoo bid最激都係last個幾個鐘...d人瘋狂入價....:ice:

宜家去到乜價?
原文章由 教皇撒卡 於 12-1-2007 09:40 AM 發表

集體訂revoltech拎discount....先前都有諗過呢樣野.....:he::x:$

其實都係好方法 教皇 不如大家一齊搵搵
但係我估唔會平好多 宜家每隻出面都好earn好少
原文章由 魯烈火 於 12-1-2007 10:27 AM 發表
revoltech 問題係比較易爛

我個初號機後面插電線個位俾d油「juk」實

一拔出來就斷左:sad:

愛恨交織之中

仲諗緊入唔入 GR-1:*

另外,GETTER 1 應該會係今個月中再販

因為有舖有得訂 (我都訂左)

電線位好多都中過招
原文章由 aquila 於 12-1-2007 05:56 PM 發表

大家係咪好心急喇 日本出左

hello!:) 咁快出o既? 唔知訂個度會唔會快d呢.....:!
原文章由 教皇撒卡 於 12-1-2007 07:03 PM 發表

hello!:) 咁快出o既? 唔知訂個度會唔會快d呢.....:!

係就好喇,最好同柯柏文同時間出就正哂
:^