Toysdaily 玩具日報

山口式REVOLTECH討論專區.

原文章由 gackthk 於 11-1-2007 10:56 PM 發表
教皇大大~~
我入來支持下先!!!!!!!!

我得4隻ja~~~雖然平...但....真係唔敢買咁多...
因為又係一個無底深潭.............................:sad:

都可以係一個平o既無底深潭:DD, 所以我只玩神話, 山口式REVOLTECH及tomy車仔算了, 免得越洗越大~~~
原文章由 教皇撒卡 於 11-1-2007 23:06 發表

都可以係一個平o既無底深潭:DD, 所以我只玩神話, 山口式REVOLTECH及tomy車仔算了, 免得越洗越大~~~

Big Big u also play tomy car? me 2 wow
原文章由 alleniverson 於 11-1-2007 11:07 PM 發表

Big Big u also play tomy car? me 2 wow

我儲左幾年, 買左超多....而家差唔多有700幾架...:no:

我得新三一(1,2,3號)同帝皇.......:die:
原文章由 HALFMOON 於 11-1-2007 06:10 PM 發表

EVA量產機

:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny:

擁有貮號機既我, 一定唔會錯過佢 !!

gum 既話我就會擁有 2 對宿命既組合喇 !!

已有: Eva-02, Ingram 01
將有: Griffon, Eva-05

萬分期待!!

p.s. 真係要多謝有大大開呢個專欄俾大家山口組既人在此留言 !! 感激感激 :shy:
原文章由 教皇撒卡 於 11-1-2007 23:09 發表

我儲左幾年, 買左超多....而家差唔多有700幾架...:no:

i remember the pic, i see it here before.......
i have 400 something la......
u have many many boxset wow.......i just have 7 / 8 boxset only
呀!!
出EVA5號機!?
太正了.....
如果有埋郎基努斯槍就好了.....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
隻水晶版好識嘆 有教皇張登座
我都幾鐘意
有1 , 3, 8 , 16
但係3號(dante)d關節真係唔太好 .... 尤其對手 !:blame::blame:
買返黎放埋左一邊 , 隔左幾日拎返出黎一郁左隻手就斷左 .... 之後搵aa痴住佢 , 又放起左 ...:?
又隔多排再拎返出黎 , 一郁右隻手 , 斷埋 ....:die:
之後留起d武器成隻掉左埋一邊囉 .

:o:o

[ 本文章最後由 arlo 於 11-1-2007 11:54 PM 編輯 ]
頭像被屏蔽
I only have these 2 :

原文章由 aquila 於 11-1-2007 11:40 PM 發表
隻水晶版好識嘆 有教皇張登座

因為得佢一個無武器:die:所以我費時佢無所事事....俾張凳仔佢坐:DD
原文章由 shiine 於 11-1-2007 11:35 PM 發表

快d 買埋夜光啦, 買埋就齊套啦:)

我都想買....不過太貴...要諗諗先再決定....:?:no::?