Toysdaily 玩具日報

山口式REVOLTECH討論專區.

原文章由 kakoeiboy 於 12-1-2007 01:08 AM 發表

重有唔到 24個鐘全bid, 試下bid 先:shiny::shiny::shiny: 五魚得唔得:?:?:?

我記得呢個seller早前都放過一隻出來....sold out價都要7魚多d.....所以呢次我都估佢差唔多7魚左右...你知啦, yahoo bid最激都係last個幾個鐘...d人瘋狂入價....:ice:
頭像被屏蔽
原文章由 碇真嗣 於 12-1-2007 01:05 AM 發表

仲要做情景...影超正相....
之後...上埋D玩具周刊...咁人人仲唔會唔識我...呵呵:):DD
THE END OF EVANGELION  

咁真係THE END OF EVANGELION! :DD:DD到時送晒你d收藏品俾我啦!:DD
原文章由 shiine 於 12-1-2007 12:32 AM 發表

唔使, 我買果時兩魚仲有找 tim:DD

不過係出 015 限定之前既事啦:shy:

thx! 唔理喇, 問左先算....:shy:
我得overman
Toys daily原來真係有幾多朋友愛玩山口式REVOLTECH, 我見有d朋友仔齊所有款, 犀利!, 一定洗左唔少錢!
原文章由 山口勝久 於 12-1-2007 02:15 AM 發表
Toys daily原來真係有幾多朋友愛玩山口式REVOLTECH, 我見有d朋友仔齊所有款, 犀利!, 一定洗左唔少錢!

緊係啦,你d手工咁好
原文章由 edmund 於 12-1-2007 02:23 AM 發表

緊係啦,你d手工咁好

:DD山口大人駕到
如果一出就買......唔係好覺用左好多錢:cool:
原文章由 aquila 於 12-1-2007 02:46 AM 發表

:DD山口大人駕到
如果一出就買......唔係好覺用左好多錢:cool:

aquila 兄不如開番個REVOLTECH公會啦XD...
我報名:DD
原文章由 碇真嗣 於 12-1-2007 02:53 AM 發表

aquila 兄不如開番個REVOLTECH公會啦XD...
我報名:DD

都好wow 但係點開
定期有聚會
集體訂revoltech:shiny:
原文章由 aquila 於 12-1-2007 02:57 AM 發表

都好wow 但係點開
定期有聚會
集體訂revoltech:shiny:

大大第一時間去玩具區開個名叫 REVOLTECH機械人大戰公會 :DD
OR你喜歡個工會叫咩名啦:^
一係可以叫殺卡 變個樓主題^^
我前日第一次入,入了002 Dougram、007 Overman King-gainer 及 008 Getter 2。:he:

如果真係攪公會,我第一時間支持。:$
頭像被屏蔽
原文章由 jackkei 於 12-1-2007 09:12 AM 發表
我前日第一次入,入了002 Dougram、007 Overman King-gainer 及 008 Getter 2。:he:

如果真係攪公會,我第一時間支持。:$

巴打有無諗過儲晒所有山口式REVOLTECH:^