Toysdaily 玩具日報

查看: 19331|回復: 40

我老婆提前俾我驚喜我

我老婆提前俾我驚喜我..:79:
佢驚我衝左去買~所以話俾我聽佢買左...

點知佢諗住同我山治影張相做桌面~諗住等我訓醒覺發覺~
但係..........大家有無發覺唔見左d咩...
不果都多謝老婆大人...份禮物我好鍾意...
唔見左老婆:x :x :x
我以為你老婆同你講有左添:34:
大大老婆真好:71:
大大老婆好體貼~ :71:
佢上次仲勁...送左果玻璃櫃俾我..
仲幫我上哂櫃~
我一開房門就見到我d玩具架嗎
有一日返黎我見到唔見哂...心諗
我個仔仔對d 機械人有feel啦...一定整跌哂
屋企唔敢搞我d 野~放埋一二邊等我返黎驗屍...
點知...原來入哂櫃.........
果櫃仲要有份sdx 騎士高達...:79:
:79: 羨慕死我....
大大有個好老婆,恨死隔離:63:
真幸福~:71:

但張圖裹面唔見左d乜~?
:handshake: :handshake: 係都算係天下間最幸福嘅男人
你就好啦!
玩玩具男人背後的女人,要對家庭好些呀!
:@  邊、邊、邊有可能有咁好既老婆存在架?
好幸福呀~~
好甜..好甜....好甜.....大大老婆落太多糖喇:$
原帖由 chipanyan 於 29-6-2009 11:00 AM 發表
我老婆提前俾我驚喜我..:79:
佢驚我衝左去買~所以話俾我聽佢買左...

點知佢諗住同我山治影張相做桌面~諗住等我訓醒覺發覺~
但係..........大家有 ...

..congratulations bigbig... however, watch out if you gonna pay 10 times in exchange for this gift later on.
My wife occasionally bought me expensive toys.... & turned out to be for me to pay double or even triple of the price for her collection of perfume, cosmetic bags, etc... not mentioning jewellery :70:
:55:
Good luck.