Toysdaily 玩具日報

[玩具介紹] Hot Toys Batman & Batmobile

見就復刻,推番09年個報告出來比大家重溫一下啦,咁就3年了,時間過得真快呢!
如果而家再影一次出來唔 ...
Dick.Po 發表於 19-1-2012 10:22 PM

要拎出街影, 霸住成條街...仲要加多幾架1/6警車追逐...咁先夠震撼~!
:DD  
問題係邊度有1/6警車~~
毒死人呀! :handshake:
毒死人呀!
squll 發表於 20-1-2012 07:25 AM
X100000000000000000
好毒!.............................但我忍!:78:
有無D 具體D GE 例子....

假如我高米7.....咁即係到我條腰咁高???
BEBOP 發表於 8-12-2009 12:32 AM

差不多, 不過未到

仲有, 唔好剩係諗size

你仲要諗重量, 由ht搬回家, 最好搵多個朋友幫手。
超正post,好有用。:77:
回復 64# whitedol

市面上已有1比6林宝~仲要係搖控車~大大可上淘佬找幾舊水有交易^
我諗各FANS都想組呢經典場面!!
回復 83# oscaryiu
嘩~正,真係劇照一樣....:71:
越睇就越黎越明顯睇到呢步車真....係....細, d比例錯晒. hai .......
一流 真的很完美!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
依個帖真係好正!
不枉我忍手3年,
今日終於等到 DX12
:34:
仲跟手入埋Batpod, wakakaka
我fd幾年前買左依架,擺到呢排先得閒拎出黎玩下,發覺後面幾塊尾翼d膠做得非常鬆脆,一d彈性都無,安裝時啪一聲就斷裂,佢心都離埋,非常化學,希望黎緊出果架同迷彩唔會有咁情況出現,品質檢定做得好d啦,話晒幾千蚊野用返d好少少質地啦唔該
頭像被屏蔽
正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
想問ching實物架車長闊高几多,要開始預位放佢了:)