Toysdaily 玩具日報

[玩具介紹] Hot Toys Batman & Batmobile

希望HT快d出dx版.
可以split兩架電單車,
....:handshake: :handshake:
原帖由 fatestay 於 6-12-2009 09:03 PM 發表
希望HT快d出dx版.
可以split兩架電單車,
....:handshake: :handshake:

:71::71::71:good idea
原帖由 whitedol 於 7-12-2009 01:01 AM 發表

:71::71::71:good idea

one for batman, one for bruce wayne
出埋林寶堅尼:71: :71:
原帖由 whitedol 於 6-12-2009 08:33 PM 發表 盒大約 24" x 14" x 33":45:

有無D 具體D GE 例子....

假如我高米7.....咁即係到我條腰咁高???
靚相~~辛苦曬:71:
原帖由 BEBOP 於 8-12-2009 12:32 AM 發表

有無D 具體D GE 例子....

假如我高米7.....咁即係到我條腰咁高???

咪咁懶啦...人地都提供埋尺寸....自己就拎把拉尺...量度一吓啦.........衰鬼~~!
原帖由 MAX 於 8-12-2009 02:58 AM 發表

咪咁懶啦...人地都提供埋尺寸....自己就拎把拉尺...量度一吓啦.........衰鬼~~!
我想繼續幫佢,但我唔知佢條腰有幾高:45: :45: :45:
小明出世時體重八磅半, 現時有1.9米高, 假設他每年身體增長為16.3765950%, 求小明現時年齡.....:? :? :? :? :? :? :30: :30: :30: :30::47::47::47::47:

我知,答案係小明腰圍32":45::45::45:
原帖由 炒飯俠 於 8-12-2009 07:16 PM 發表
小明出世時體重八磅半, 現時有1.9米高, 假設他每年身體增長為16.3765950%, 求小明現時年齡.....:? :? :? :? :? :? :30: :30: :30: :30::47::47::47::47:
請问車size多大???:64:
我未開盒呀,不過橫闊應該同盒差少少only,高度就有可能高過盒半吋,因為要裝定風翼...但實際exact size就幫唔到你了:45:
原帖由 jackyop 於 14-12-2009 08:11 AM 發表
請问車size多大???:64:
見就復刻,推番09年個報告出來比大家重溫一下啦,咁就3年了,時間過得真快呢!:78:
如果而家再影一次出來唔知會點呢?真係好大工程的!
嘩...........無得頂呀............:63:
呢架系電影裡面自爆左
估計新戲又有新造型
機魔神棍 發表於 3-8-2009 11:57 PM

好似有架batwing既野....睇人地d貼圖懷疑係架batmoible變出來的
而且有迷彩版...可能係大隻佬bene用既