布拉度 發表於 14-9-2022 21:32:13

GP01~! GP01~!GP01~!GP01~!GP01~!

goetat 發表於 14-9-2022 22:27:08

Mark II ?

DenloX 發表於 14-9-2022 23:03:23

ball 2.0就好笑了

熱狗OO 發表於 14-9-2022 23:10:16

Z高達吧? Z 2.0都十多年; 及留意VER KA是反轉年代出: Nu先, 然後ZZ, 咁排落去Z高達都好合理

velpser 發表於 15-9-2022 08:05:17

仍然記得MG 100號呢個紀念性時刻,B記給大家的驚喜......

tsang_20190721 發表於 15-9-2022 09:20:28

奢望佢會出 FA 百改 {:8_718:}

熱狗OO 發表於 15-9-2022 11:00:30

velpser 發表於 15-9-2022 08:05 AM
仍然記得MG 100號呢個紀念性時刻,B記給大家的驚喜......

TURN-A嘛, 對得住100號之名喎

1號係第一隻高達, 100號係最後的高達, 夠有意義呀

估計你又係果D齋睇機設卻無看TURN A的不接受新事物人士吧?

論模型隻100號都造得好

tsang_20190721 發表於 15-9-2022 11:38:56

所以早輪我係港魂到, 後追番 TURN A 隻蝴蝶版 {:8_718:}

kyostanley 發表於 15-9-2022 14:11:35

goetat 發表於 14-9-2022 10:27 PM
Mark II ?

如果係MK II就正

toys991 發表於 15-9-2022 14:16:29

好yeah, 又有新rx78 玩.............

thx 發表於 15-9-2022 14:17:51

一次過啦V作戰set

馬明 發表於 15-9-2022 14:42:13

唔通係Ver Ka自護或紅渣, 如果Ver Ka重高仲好

G3X 發表於 15-9-2022 14:54:31

熱狗OO 發表於 14-9-2022 11:10 PM
Z高達吧? Z 2.0都十多年; 及留意VER KA是反轉年代出: Nu先, 然後ZZ, 咁排落去Z高達都好合理 ...

希望z,唔小uc主角都出左mgKA,UC系三主角代表,ZZ同NU都出左,MB,MR魂依D盒盒都千千聲直接無視

熱狗OO 發表於 15-9-2022 15:20:22

toys991 發表於 15-9-2022 02:16 PM
好yeah, 又有新rx78 玩.............

就是RX78的VER KA 2.0都OK既

原VER KA的78以當時來說都好柒, 唔似原畫, 只是首次有78的VER KA平價版令市場震撼
(各位若今日近陽痿之齡都會清楚記得在MG之前的VER KA只有又貴又唔係人砌的首辦提供)

但我都係會覺得Z高達VER KA的機會高D

WonderJimmy 發表於 15-9-2022 21:43:01

熱狗OO 發表於 15-9-2022 03:20 PM
就是RX78的VER KA 2.0都OK既

原VER KA的78以當時來說都好柒, 唔似原畫, 只是首次有78的VER KA平價版令市 ...

就是RX78的VER KA 2.0都OK既 < x 2
但我都係會覺得Z高達VER KA的機會高D < x 2 x 2
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka