Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG 1/100 ZETA GUNDAM / Z高達 Ver.Ka

GP01~! GP01~!GP01~!GP01~!GP01~!

Mark II ?
ball 2.0就好笑了
Z高達吧? Z 2.0都十多年; 及留意VER KA是反轉年代出: Nu先, 然後ZZ, 咁排落去Z高達都好合理
仍然記得MG 100號呢個紀念性時刻,B記給大家的驚喜......
奢望佢會出 FA 百改
velpser 發表於 15-9-2022 08:05 AM
仍然記得MG 100號呢個紀念性時刻,B記給大家的驚喜......

TURN-A嘛, 對得住100號之名喎

1號係第一隻高達, 100號係最後的高達, 夠有意義呀

估計你又係果D齋睇機設卻無看TURN A的不接受新事物人士吧?

論模型隻100號都造得好
所以早輪我係港魂到, 後追番 TURN A 隻蝴蝶版

如果係MK II就正
好yeah, 又有新rx78 玩.............
一次過啦V作戰set

唔通係Ver Ka自護或紅渣, 如果Ver Ka重高仲好
熱狗OO 發表於 14-9-2022 11:10 PM
Z高達吧? Z 2.0都十多年; 及留意VER KA是反轉年代出: Nu先, 然後ZZ, 咁排落去Z高達都好合理 ...

希望z,唔小uc主角都出左mg  KA,UC系三主角代表,ZZ同NU都出左,MB,MR魂依D盒盒都千千聲直接無視
toys991 發表於 15-9-2022 02:16 PM
好yeah, 又有新rx78 玩.............

就是RX78的VER KA 2.0都OK既

原VER KA的78以當時來說都好柒, 唔似原畫, 只是首次有78的VER KA平價版令市場震撼
(各位若今日近陽痿之齡都會清楚記得在MG之前的VER KA只有又貴又唔係人砌的首辦提供)

但我都係會覺得Z高達VER KA的機會高D
熱狗OO 發表於 15-9-2022 03:20 PM
就是RX78的VER KA 2.0都OK既

原VER KA的78以當時來說都好柒, 唔似原畫, 只是首次有78的VER KA平價版令市 ...

就是RX78的VER KA 2.0都OK既 < x 2
但我都係會覺得Z高達VER KA的機會高D < x 2 x 2