getter.robot 發表於 3-3-2018 23:55:13

印象中舊三一冇咁差

lostintv 發表於 4-3-2018 00:07:59

真係......:38:

CPY_2001 發表於 4-3-2018 00:15:47

雖然我想話對眼問題好細,放到隻野咁大都係睇到少少偏差.但係認真今次我自己都係失望既,之前千值練因爲真係做到實物官圖接近一致所以較有好感,今次之後尼緊隻黑百合一定唔會訂,唔想有種受騙既感覺

wklchris88 發表於 4-3-2018 01:23:37

點少少模型油上去 得唔得?

vegestore 發表於 4-3-2018 10:51:53

wklchris88 發表於 4-3-2018 01:23 AM
點少少模型油上去 得唔得?

太細,我都無能為力,希望千值練睇到呢個POST,之後既出品QC 會改進啦。

taken 發表於 4-3-2018 11:05:06

vegestore 發表於 4-3-2018 10:51 AM
太細,我都無能為力,希望千值練睇到呢個POST,之後既出品QC 會改進啦。

以前留言俾千記FB佢哋都會回應,之後就唔再理你……所以我唔會再訂千記產品,等報告先決定入唔入免得又勞氣!

追風 發表於 4-3-2018 20:25:25

其實,論型,論可動,我很鐘意千值練的商品,但很肴望日後的產品不要經常性的發生變化; 畢竟每支都不便宜,要買家不計較也是很難的!:38:

百鬼咁夜行 發表於 4-3-2018 20:37:59

vegestore 發表於 4-3-2018 10:51 AM

細心的去睇,相信係將個眼睛橙黃色的模件按裝上去時的問題。那雙眼珠應該是凹下的,再在凹下的位上黑油作眼珠。

但如果按上去時橙黃色的件按得不夠正中(又或者是模件唔夠fit的設計問題),咁就有可能大細眼珠。。

Kyojun 發表於 4-3-2018 20:42:34

追風 發表於 4-3-2018 08:25 PM
其實,論型,論可動,我很鐘意千值練的商品,但很肴望日後的產品不要經常性的發生變化; 畢竟每支都不便宜, ...

如風兄所言、造型、可動。千值練的產品都應該冇得輸!
三一所有野都好!除左全上色件變左部分膠色和扭甩腰外。唔上色可能是工序問題、扭甩腰是設計和生產時有些部件鬆緊不一已產生。希望千值練能吸收每次玩家對他們的批評。而作出正確的對應啦。
利辛本人也有扭斷腰問題、不過自行解決。現在把玩得幾開心。
唔知笨大會唔會出番隻三一MB版出來比較下。

zoreyoi 發表於 4-3-2018 21:36:02

剛開箱扭左陣
無上色的確幾重膠感,收得二千幾好應該全上色
宜家唯有安慰自己無上色無咁易刮花

腰部無想像中咁易甩,慢慢轉就無咁易出事

可動性好好,可惜大腿都係唔能夠夾實
特別係向前踢時更明顯

總括黎講都有啲失望
可能因為期望過高啦
上色方面扣晒分
配件就不過不失,可動性都維持到一貫水準

MP562 發表於 5-3-2018 01:28:53

哇哇哇....千值爛,又有問題啦...怎麼每出一隻就是都有問題...以快要步入EX爛合金的後塵...高級售價 ! 爛貨保證....玩家以慢慢遠離...

lukyuet 發表於 5-3-2018 11:53:55

MP562 發表於 5-3-2018 01:28 AM
哇哇哇....千值爛,又有問題啦...怎麼每出一隻就是都有問題...以快要步入EX爛合金的後塵...高級售價 ! 爛貨 ...

今次唔上色我哋都要,下隻亦都可以一樣,如果再岀金屬色,即是搵今次訂的人笨七,EX最少個辦是乜就是乜,千值明明個辦有上色,e家無呀!

nwcwa 發表於 6-3-2018 02:25:38

今日收左貨 第一眼見冇上色的確有d失望 不過玩落都叫做可接受 未係勁膠 但就相對黎講個價錢同預期質素有落差 暫時未斷腰 不過整體比例上條腰長左少少 同埋死光塊野好心佢做個“啪”位有幾難

紫月葵 發表於 6-3-2018 07:30:08

lukyuet 發表於 5-3-2018 11:53 AM
今次唔上色我哋都要,下隻亦都可以一樣,如果再岀金屬色,即是搵今次訂的人笨七,EX最少個辦是乜就是乜, ...

超獸限定改色版換左個肩關節位已經搵左一次笨七,呢單野相信大家都幾深刻

wwwkcc 發表於 6-3-2018 10:46:37

nwcwa 發表於 6-3-2018 02:25 AM
今日收左貨 第一眼見冇上色的確有d失望 不過玩落都叫做可接受 未係勁膠 但就相對黎講個價錢同預期質素有落 ...

冇錯係嘞,佢哋可以好精心咁設計一樣嘢嘅同時就喺眼前嘅一啲基本嘢佢哋又會好求其個喎:(
頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23
查看完整版本: 千值練 真三一萬能俠 一號