til520102 發表於 23-2-2018 15:54:20

venom99 發表於 23-2-2018 03:39 PM
同意.....俾番雙槍我呀T.T
雖然我也希望附上雙槍,
但是槍是石川賢原作漫畫版才有的武器,
EX合金和ES合金才有槍

OVA世最版真三一主力只用鐮刀跟斧頭,
SR超合金配件包、新世紀合金也沒雙槍.........

沒有特效零件個人覺得問題最大

lull 發表於 24-2-2018 21:13:15

剛去門市問,話下星期有得攞

chihochan98 發表於 24-2-2018 21:26:33

剛剛見到門市隻sample, 隻嘢就咁原膠色,放大咗山口式咁款,如果大貨係咁就真係要爆粗

bigbigfriend 發表於 24-2-2018 21:37:55

chihochan98 發表於 24-2-2018 09:26 PM
剛剛見到門市隻sample, 隻嘢就咁原膠色,放大咗山口式咁款,如果大貨係咁就真係要爆粗 ...

沒錯,今天我也看過,照理應是大貨辨了,部份位置用原膠紅上光油就算,我還期待像早年天元突破和Hulkbaster的品質,實在令人失望。

追風 發表於 24-2-2018 23:04:13

不會吧? 這樣的上色? 還好我還沒有訂,等現貨評測再決定,比較安全{:1_203:}

老實人 發表於 25-2-2018 00:32:49

chihochan98 發表於 24-2-2018 09:26 PM
剛剛見到門市隻sample, 隻嘢就咁原膠色,放大咗山口式咁款,如果大貨係咁就真係要爆粗 ...

我都有睇到!覺得會爆硬粗!個頭對角係原膠色!但面唔係

老實人 發表於 25-2-2018 00:36:38

我再睇返隻帝皇對翼邊都係原膠紅色!我諗隻三一都係用原膠算數

taken 發表於 25-2-2018 09:56:59

笨大同千記近年好多合金都就咁用原色膠就算!偷工減料……

c.ryo 發表於 25-2-2018 11:12:58

事實係千記天元紅蓮,七仔,笨大紅骨三一等都有原色紅A膠部分啦

追風 發表於 25-2-2018 22:05:58

只要這支的腰部不要像帝皇般的會脫扣的話,我會下手的。{:1_215:}

馬仔 發表於 26-2-2018 10:29:33

老實人 發表於 25-2-2018 12:32 AM
我都有睇到!覺得會爆硬粗!個頭對角係原膠色!但面唔係

明明金屬色, 而家用原色, XYZ...........................#$%@^$#@##$@#!$

genesicgaogaiga 發表於 26-2-2018 14:23:30

venom99 發表於 23-2-2018 03:39 PM
同意.....俾番雙槍我呀T.T
I think there will be black limited version. Kaiyodo and Fewture also have black version, I will wait esp. SENTINEL like to make "limited" version. e.g. Mazinkaiser

zoreyoi 發表於 26-2-2018 18:07:02

千值殿28號派,各位帶定單喇

til520102 發表於 26-2-2018 18:18:44

RIOBOT 真ゲッター1 発売直前レビュー!
https://ameblo.jp/sen-ti-nel-info/entry-12347404384.html

CPY_2001 發表於 26-2-2018 18:55:21

今次我都想粗口..2k野你夠膽俾原膠色人..仲要同我之前睇toysoul果隻唔一樣,可唔可以叫欺詐?我以為呢招係笨大最慶既啫...
頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
查看完整版本: 千值練 真三一萬能俠 一號