Toysdaily 玩具日報

樓主: SOFTBANK_HAWKS

聖鬥士星矢 1986~永遠 所有星矢玩具中最貴且最稀有的一套...........夢幻逸品.

:love: :love: :love:

回覆 1# 的文章

哈哈....睇完你套珍藏, 令我想起一件事, 10年前我開始儲全新的日版大系, 果時有一套全新黃金12宮(港幣$9000)及2套全新舊暗黑聖衣(就是你這一套....$8000), 我竟然選擇買了黃金:31: .......
神級收藏,:50:
原帖由 聖鬥士JACK 於 23-5-2009 13:25 發表

你的POST讓我大開眼界:handshake:
張號外真係第1次見
現在我仲差號外第2張未見過..........
唔知大大你有無呢?

不是只有這張"號外"+2至9號麼!?

第2張號外內容是 ...... ?
我都post下我既收藏:43:  大系收藏(只欠聖衣箱), 全部未使用品, 包括多種不同版本(不同電鍍版本, 不同顏色說明書, 不同中蓋版....etc)  大系抽獎第一彈連店頭宣傳紙板 極罕有黃色獅子座說明書  有時間再upload多d相

原帖由 Trevor 於 23-5-2009 08:41 PM 發表

不是只有這張"號外"+2至9號麼!?

第2張號外內容是 ...... ?

我號外第2張意思即係號外2號:he:
原帖由 金牛座菲利 於 23-5-2009 09:40 PM 發表
我都post下我既收藏:43:

大系收藏(只欠聖衣箱), 全部未使用品, 包括多種不同版本(不同電鍍版本, 不同顏色說明書, 不同中蓋版....etc)

http:/ ...

:65: hi~

大大厲害啊~:64: 小女子將個啲盒已經掉晒了~:78:
我好欣賞大大對玩具既熱誠同專注。不竟千金難買心頭好,搵得到,使得起絕對係懂得享受人生既第一戒條。:71:

不過在下就吾太同意大大果句:HK$60,000對有工作的人來說一定負擔的起。
真係失禮,對我在下黎講,真係俾吾起呢個價買任何物品,可能在下搵錢能力實在太弱。汗顏。:56:

Anyway, 恭喜大大買得心頭好。期望再見到大大更多神品己開眼界呢!:61:
嘩。。。各大大真係有好多珍品喎。。。:handshake:
原帖由 金牛座菲利 於 23-5-2009 09:40 PM 發表
我都post下我既收藏:43:

大系收藏(只欠聖衣箱), 全部未使用品, 包括多種不同版本(不同電鍍版本, 不同顏色說明書, 不同中蓋版....etc)

http:/ ...

good! 你有收集到後期版膠帶sealed的處女座,人馬座,魔鈴嗎?  po個圖欣賞一下!

另外,巨蟹座有出黃色說明書嗎?
兩位神人交鋒,看到我有點頭暈:66:
:64:
:50: :50: 強..
珍品, 多謝分享!
勁呀!! :71: