Toysdaily 玩具日報

樓主: SOFTBANK_HAWKS

聖鬥士星矢 1986~永遠 所有星矢玩具中最貴且最稀有的一套...........夢幻逸品.

原帖由 J子 於 22-5-2009 09:47 PM 發表

其實在小女子眼中無分日版或港版只要是星矢玩具就是
只是完了小女子的大系夢
這只是小女子的感覺,希望大大見諒

大系日版同港版係天壤之別啊 :69:
原帖由 聖鬥士JACK 於 22-5-2009 11:17 PM 發表

咁大系儲晒未??

除了新生暗黑青銅和黃金舊青銅大系外:78: ,其他都齊晒了:78:
原帖由 transfarmer 於 22-5-2009 11:18 PM 發表
大系日版同港版係天壤之別啊 :69:

雖然大大覺得日版和港版有分別:78:
但小女子不會埋是日版或港版因為星矢就星矢:78:
原帖由 toysfans2000 於 22-5-2009 11:10 PM 發表
我始終覺得大系過時!:78:

87~88年嘅嘢,莫講玩具,咩產品都過時LA
懷舊嘢係講價值
神話都係由大系演變而成
:71:
:69: 應該真係好貴
原帖由 c.hemoss 於 22-5-2009 11:52 PM 發表
:71:

:65: 現在才出現啊∼:shy:
原帖由 J子 於 22-5-2009 11:34 PM 發表

雖然大大覺得日版和港版有分別:78:
但小女子不會埋是日版或港版因為星矢就星矢:78:

x2 ........................:(
原帖由 J子 於 22-5-2009 11:55 PM 發表

:65: 現在才出現啊∼:shy:
:shy: yup...why you don't come to talk with us ar:38: ????...we all miss you:58:
How much are you paying for them?:71:
5個青銅聖衣箱,在好早之前已經見過,
大約8年之前左右...個時星矢剛剛hit返冇耐,
但就未見過有得賣同有人賣la...:34:

回覆 3# 的文章

香港版既暗黑聖衣, 合金係"令"身, 而舊版係啞黑而且重量十足......感覺差好遠, 果時買番黎知道有呢個問題已經賣曬出去啦:69: .......
原帖由 J子 於 22-5-2009 11:17 PM 發表

以現在來說當然有少少過時,因為現在有了神話:78:,
但在當時來說大系的確是很流行:78:,可以說是現今裝著的始祖∼:78:

我細細個個時都齊晒 日版大系十二金的!
不過般屋個時比阿媽掉晒, 個時星矢已經唔hit, 所以我都冇所謂, 細路仔時代點會諗到今日咁值錢!
我仲記得處女座我係屈臣士買, 冇記錯都係大約 $118, 仲有巨蟹都係咁上下
其他都係當年既文具鋪買!:78:
这个新的程度真是好少见
简直是绝:50:
強:71: