Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2024年3月 HI-METAL R 裝甲騎兵 SCOPEDOG 眼鏡鬥犬 Red Shoulder Custom

taifat 發表於 3-11-2023 08:57 AM
希望啦。超時空世紀又係出了一隻,又係驚佢出完主角机就唔再出其他

笨大係咁 九成都只有主角 多d就改下色咁 唔單只robot魂 就模型果d都係 你睇威龍 同重戰機 舊版再出就比你買多次
佢一出就係往績最多人會買的紅肩改,仲畀埋綠肩你砌返普通款,如果反應差多數無下隻
聽講港行少貨(定冇貨).  昨天下午同某大舖訂,夜晚就通知唔夠貨退訂.

HI-MERAL R スコープドッグ レッドショルダーカスタム
●発売元/BANDAI SPIRITS コレクターズ事業部●24200円、2024年3月予定●設計/T-REX、デザイン協力/アーミック●商品デザイン協力/林健太郎

https://hjweb.jp/article/1206953/

hong1971 發表於 3-11-2023 04:46 PM
笨大係咁 九成都只有主角 多d就改下色咁 唔單只robot魂 就模型果d都係 你睇威龍 同重戰機 舊版再出就比你 ...

因為笨大係跟SUNRISE英雄譚咁出,只有主角機
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

RX78GP03 發表於 3-11-2023 07:49 PM
聽講港行少貨(定冇貨).  昨天下午同某大舖訂,夜晚就通知唔夠貨退訂.

今午在 "訊鵝三巨頭" 之一的 "吳越" 落訂了, 唔玩野了; 呢隻應該彈得起,

況且最緊要我自己真係對之有愛
taifat 發表於 3-11-2023 08:57 AM
希望啦。超時空世紀又係出了一隻,又係驚佢出完主角机就唔再出其他

唔洗咁悲觀, 太陽之牙同威龍都出到幾隻, 若只是改下色換少少件就等於第二隻的話BANDAI點都出多一兩款的
redfish 發表於 3-11-2023 04:52 PM
佢一出就係往績最多人會買的紅肩改,仲畀埋綠肩你砌返普通款,如果反應差多數無下隻 ...

我心諗佢呢次個紅色膊頭不會只能放在左邊而不能放在右邊吧....

睇過劇都知放左係扮紅肩, 放右才是正規紅肩隊喎
熱狗OO 發表於 4-11-2023 11:04 PM
我心諗佢呢次個紅色膊頭不會只能放在左邊而不能放在右邊吧....

睇過劇都知放左係扮紅肩, 放右 ...

放到都無用,都無畀R標誌
redfish 發表於 6-11-2023 03:29 PM
放到都無用,都無畀R標誌

哇, 我又無留意喎

但放到我OK架喇
如果就咁睇港幣定價,30嗰隻好似好d
RX78GP03 發表於 3-11-2023 07:49 PM

應該唔係, 連吉之島同反斗城到依加都有得訂, d貨應該好多
Seal 發表於 16-11-2023 11:12 AM

分別開幾多錢?
Seal 發表於 16-11-2023 11:12 AM

連吉之島同反斗城開訂應該不是五算