Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2023年11月 METAL BUILD DRAGON SCALE 龍神丸 (35th ANNIVERSARY EDITION)

依家日森未出已經做緊八折,佢會唔會又學真三一玩高台插水呢....
出左有冇兩個星期?米青已經減到12XX了。
fallout8 發表於 14-12-2023 06:02 PM
出左有冇兩個星期?米青已經減到12XX了。

銀河鐵道到站時單聲, 我係鐵郎, 我愛美達露
熱狗OO 發表於 14-12-2023 11:30 PM
銀河鐵道到站時單聲, 我係鐵郎, 我愛美達露

跟你風,但我排599
Syxcat 發表於 15-12-2023 12:23 AM
跟你風,但我排599

哇, 你又離譜D, 其實我覺得999都無可能的, 事實造得唔差而粉多, 就差在貴左少少
熱狗OO 發表於 15-12-2023 10:08 AM
哇, 你又離譜D, 其實我覺得999都無可能的, 事實造得唔差而粉多, 就差在貴左少少
...

我又唔覺魔神好多粉,笨大真係無必要咁快再販依隻龍神丸,我想佢再販紅正+雪崩DLC多d。
fallout8 發表於 15-12-2023 11:25 AM
我又唔覺魔神好多粉,笨大真係無必要咁快再販依隻龍神丸,我想佢再販紅正+雪崩DLC多d。 ...

我覺得在港的FANS至少會多過聖戰士或戰鬥機械

你看HG的龍神丸都跌唔到價及次次清
熱狗OO 發表於 15-12-2023 10:08 AM
...

早兩日已經見“壹壹狗寧”, 銀河鐵道唔係冇可能
chlycab 發表於 16-12-2023 05:42 PM
早兩日已經見“壹壹狗寧”, 銀河鐵道唔係冇可能

真係有,而且係980

Facebook弹出, 都睇下有冇詐, 但至少有實体店及手電
我見YT/網上很少人將35周年版跟正常版作比較, 重諗緊買邊個版本好, 有冇師兄有link 睇下個差別?  
hk大人 發表於 28-12-2023 09:38 AM
我見YT/網上很少人將35周年版跟正常版作比較, 重諗緊買邊個版本好, 有冇師兄有link 睇下個差別?   ...

哩隻可以有新買新, 哩幾個星期隨時35周年版仲平
再便宜也不買
因為有可能會斷手.................
til520102 發表於 28-12-2023 09:40 PM
再便宜也不買

點解呢?之前普通版有這問題?
til520102 發表於 28-12-2023 09:40 PM
再便宜也不買

我是首次聽有此問題; 你果隻斷左?
日本amazon已經有兩三個回應35th週年版有斷手呢個問題