Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Blitzway 5PRO CARBOTIX MAZINKAISER / 帝皇萬能俠

CPY_2001 發表於 10-4-2023 04:33 AM
對翼有啲怪之外,整體好唔錯.不過睇落都‘參考’咗千值唔少

我都同意 成隻外型都幾好 唯對翼怪怪地  唔知係咪翼外圍整體望幾似圖形問題 做扁或外彎係咪好d?
呢隻合金圖確實係勁,件件合金大大舊,真係合金愛好者至愛。
咁多隻身型比例來講,千值真係冇得輸,5pro呢隻頭大身窄睇唔慣
wwwkcc 發表於 11-4-2023 11:15 AM
個人覺得SKY X嗰隻擺pose比較硬班班,所以都係鍾意5PRO多啲
題外話:睇完5PRO啲相後滿腔熱血咁攞返 ...

係咪好似真三一咁鬆導致甩關節?應該唔係斷,相信磨深D個扣會咬得緊D
wiswis 發表於 12-4-2023 01:54 PM
係咪好似真三一咁鬆導致甩關節?應該唔係斷,相信磨深D個扣會咬得緊D ...

係支膠軸斷咗,可能學ToyKnife師兄話齋真係擺太耐某啲位啜實咗而俾我夾硬拗斷,不過亦可能係我潛意識叫我快啲玩爛佢去訂5Pro
wwwkcc 發表於 11-4-2023 11:15 AM
個人覺得SKY X嗰隻擺pose比較硬班班,所以都係鍾意5PRO多啲
題外話:睇完5PRO啲相後滿腔熱血咁攞返 ...

我隻初版,全身關節都鬆到毛公仔甘,企直都係問題
老千品質真係好垃圾,最好品質我覺得已經係水桶三一
隻真三一唔講佢膠色,條腰又係垃圾嚟

鐵機巧隻文哥,又係大腿關節勁鬆,好易一字馬
近期儲嘅fighting armor 希望會好d
Sky 個隻同呢隻比,呢隻大脾可動係更利害,幅度很大。

咁似老千嗰隻嘅?
睇直播!
https://www.youtube.com/watch?v=A2JLiHZ7jTM

大鐵牛睇落吸引啲囉,隻帝王咁既價錢都睇唔到有咩賣點? Sky就出果隻帝王都大隻,雖然我覺得都係普普,但唔過2k都玩得過
睇完套片,又覺得有D且且地,呢隻帝王似乎俾多1000蚊,會有更好效果(相比sky個隻)

因為sky個隻下身可動太差, 睇好多視頻都係罰企。

但呢隻就唔同,可動,size, 重量都爆曬錶。
個頭細返啲就好喇。
已訂,好期待。
有啲後悔無訂,只能等現貨
mchwong2 發表於 12-7-2023 09:43 PM
有啲後悔無訂,只能等現貨

呢d成3千銀既成品,我覺得一出個刻應該買到,唔駛定。

除非正到核爆,否則唔會買唔到現。