Toysdaily 玩具日報

查看: 19062|回復: 67

[新品消息] Blitzway 5PRO CARBOTIX MAZINKAISER / 帝皇萬能俠

Product Series : CARBOTIX
Product Type : Non Scale Action Figure
Size Approx. :
308 mm x 166 mm (MAZINKAISER Only)
383 mm x 430 mm (with KAISER SCRANDER)
Weight Approx. : 1.2kg (Product Only) / 1.8Kg (Including Package)
Dimension Approx.
– Package : 480 mm x 530 mm x 260 mm
– Carton : 530 mm x 580 mm x 310 mm
(*1 pc / 1 Carton)
*Dimension and weight could be changed later.

Materials
– Figure : Diecast, ABS, POM, PVC
– Base & Accessories : Polystone, PVC, ABS
– Package : PET Blister, Color EPP + Color Box
Estimate Shipment: 4Q, 2023
Price: 419$(USD)

對翼有啲怪之外,整體好唔錯.不過睇落都‘參考’咗千值唔少

已订,唯一可惜的是胸部拔了剑没有换件还有没地台
屋企有位入呢隻都唔錯,夠曬霸氣,1.2kg 都好重下,把玩起來都好吃力。

呢隻應該整個靚仔D既劍座插響個座到,型爆。

買開細合金既我就唔會入,好難有位放。
D4M13N 發表於 10-4-2023 06:59 AM
已订,唯一可惜的是胸部拔了剑没有换件还有没地台

有 地台

不過可能唔係你想要果款

哩個地台正喎,如果可以有埋支架做飛行仲正  發表於 8-11-2023 03:10 PM

这个地台没得做飞行pose
現在玩具版權是一次性批准嗎= =

接二連三推出同一款
大隻左D, 高左ccstoys 真三一
個人覺得SKY X嗰隻擺pose比較硬班班,所以都係鍾意5PRO多啲
題外話:睇完5PRO啲相後滿腔熱血咁攞返千值隻出嚟扭吓,點知影咗幾張後發覺條腰鬆晒原來.....................

斷咗!!!!!!!!

新定初版?  發表於 8-11-2023 03:12 PM
wwwkcc 發表於 11-4-2023 11:15 AM
個人覺得SKY X嗰隻擺pose比較硬班班,所以都係鍾意5PRO多啲
題外話:睇完5PRO啲相後滿腔熱血咁攞返 ...

睇相都 feel 到好痛呀 …
阿Q精神 d 就係叫 c兄 買過隻 5pro / sky x
Vince 發表於 11-4-2023 11:24 AM
睇相都 feel 到好痛呀 …
阿Q精神 d 就係叫 c兄 買過隻 5pro / sky x  ...

千值呢個位都唔用合金, 所以佢既玩具好睇唔好玩。
真係CLS, 我玩甘耐成品玩具都未試過玩到件玩具斷關節,最盡都係玩到關節鬆曬不舉,模型另計。
wwwkcc 發表於 11-4-2023 11:15 AM
題外話:睇完5PRO啲相後滿腔熱血咁攞返 ...

太耐無郁嘅玩具,真係搵風筒吹返夠先好玩
似笨大隻SR合金咁頭大身細。