Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - 1/6th scale Iron Man Mark VII

所有今年動漫節既普通版全部已截晒訂, 今次真係益量班炒家 ~
eb1815 發表於 27-8-2018 03:47 PM
所有今年動漫節既普通版全部已截晒訂, 今次真係益量班炒家 ~

動漫節前7月23日HT話8月1日可到SB訂普通版, 唔想入會場迫, 諗著輕輕鬆鬆遲啲訂普通版遲啲玩
結果7月30日3:40pm改網上登記, 重要8月1日12:00pm開始登記100分鐘就滿額

所以今年HT目標係 "杜絕玩家"
kithenry 發表於 27-8-2018 04:14 PM
動漫節前7月23日HT話8月1日可到SB訂普通版, 唔想入會場迫, 諗著輕輕鬆鬆遲啲訂普通版遲啲玩
結果7月30日3 ...

物極必反, 睇下大家幾時坐艇
hk大人 發表於 27-8-2018 04:43 PM

玩家表示升定跌都無所謂
HB、Mark 2、5、6都無放到
hk大人 發表於 27-8-2018 04:43 PM

國外SIDESHOW到今日仍然有得訂 Mark VII
可能因為SIDESHOW可以賣得價更高, 所以香港就唔比咁多配額, 賣其他地方可以賺更多
kithenry 發表於 27-8-2018 04:14 PM
結果7月30日3 ...

我都係,預約左時間去訂普通版,點知突然要出差訂唔到,算數,玩少隻

今次HT放手俾艇仔同代理任玩,即係HT吹雞立馬,俾一個BIG DISCOUNT到時就唔該幫手掃晒貨,到出貨個陣留俾網上預訂行先,一個月後各界蒸粉,些粉,總之乜粉物粉睇路去貨,最後留俾玩具狂X守尾關出貨尾,呢招係好狠毒,一來VIP冇時間用優惠價入,二來代理出貨唔會有14天保養,等你班驗屍官自動收皮,高招!
wiswis 發表於 28-8-2018 03:05 PM
今次HT放手俾艇仔同代理任玩,即係HT吹雞立馬,俾一個BIG DISCOUNT到時就唔該幫手掃晒貨,到出貨個陣留俾網 ...

唔緊要,已經好憎 ht ,佢點玩就點玩,唔玩佢我玩其他野
咪即係42方式,精粉貴一二百出貨,最後供求問題大價崩,如再出現大價崩,我會買黎紀念下,無就由x九