Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - 1/6th scale Iron Man Mark VII

舊款只有mk v 吸引到我,個人最愛都係 mk 43 ,而家就覺得46 越黎越靚
兩隻都係合金,其實仲會唔會出多次合金版呢?
how  much                           ??
newnov 發表於 27-7-2018 04:29 PM
舊款只有mk v 吸引到我,個人最愛都係 mk 43 ,而家就覺得46 越黎越靚
兩隻都係合金,其實仲會唔會出多次合 ...

46我諗最多出1/4

Ironman 電影應該無第四集,雖然我希望有, avengers 4 又好似係一個完結
之後 ht 應該一定會出多一轉改良版,否則佢賺唔到而家咁多錢
newnov 發表於 28-7-2018 06:25 AM
Ironman 電影應該無第四集,雖然我希望有, avengers 4 又好似係一個完結
之後 ht 應該一定會出多一轉改良 ...

所以我覺得Mark 46會出18吋, 因為對上一隻18吋係45
mushroom 發表於 28-7-2018 09:07 AM
所以我覺得Mark 46會出18吋, 因為對上一隻18吋係45

希望佢唔會出左4,5,6,7 先出 46
其實 infinity war 入面隻 ironman 係 mk 48 定50? 49 係隻新HB吧?
newnov 發表於 28-7-2018 10:22 AM
其實 infinity war 入面隻 ironman 係 mk 48 定50? 49 係隻新HB吧?

50, 49可能係gg俠

但個套衫都當係一個?
newnov 發表於 28-7-2018 11:04 AM
但個套衫都當係一個?

那套衫同ironman 一樣,納米變型甲
水桶腰鐵甲奇俠馬克7。一代經典復仇者裝甲服~Plan B!
七隻主角我無愛就係mark 7,但呢隻mark7 個比例出得好正:$
Hot Toys 係咪無得訂了?
bsinsan 發表於 27-8-2018 03:08 PM
Hot Toys 係咪無得訂了?

係..........

.....