Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers - 1/6th scale Iron Man Mark VII

Honestly though I am really happy they made this. Gonna display the old Mark 7 along with this alloy pod suit!
chungyuihing 發表於 26-7-2018 02:13 PM
咁先至另之膠版有價值。。。個笑頭好似係得A1Mark7有

頭雕應該可以出得好過之前個隻,賣咁貴真係無誠意
睇落果副合體前既飛天棺材(SUIT POD MODE)係要用本體再換件先做到...
如果係咁我惟有無視果堆配件算了

其他都好似做得幾足,無全頭係可惜左D
bonus 係唔係動畫節先刻到?
實際又要兼顧可動性,估計最後都要拆件換件先造到變形,所以Hot Toys話要挑戰難度都係取考多,加上出貨期肯定Delay!
要隻Iron Man 做到六神合體咁那種縮埋一舊的變型,無可能吧。

變到的話,人型肯定走樣
最好另外整多一件,唔使又裝又拆,ht 野整得仔細但比較化學, 唔好玩變形啦
newnov 發表於 26-7-2018 08:26 PM
最好另外整多一件,唔使又裝又拆,ht 野整得仔細但比較化學, 唔好玩變形啦 ...

岩呀~
飛彈換件都算啦
而家仲話將隻IM拆到變人棍再變棺材
玩多兩次唔好話花,爛係肯定既
唔知仲有無下一隻呢?下一隻會係 42?
newnov 發表於 27-7-2018 10:26 AM
唔知仲有無下一隻呢?下一隻會係 42?

應該係mark I
希望佢唔好整到mk41咁磁石吸設計就得喇…………
個人覺得,到現在回顧 Mark I-VII,Mark IV 造型設計最好 (如果只選一隻)

spica338 發表於 27-7-2018 02:18 PM
個人覺得,到現在回顧 Mark I-VII,Mark IV 造型設計最好 (如果只選一隻)

Yes! I think so!

Agree!! 個設計好利落! 好有內含肌肉線條, 尤其小腿個shape, 圓形燈胸口內凹既胸甲都設計得好好

都有師兄覺得 Mark IV 正 {:1_377:}