Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 動漫節 Hottoys 6款珍藏版人偶會場搶先預訂

nela 發表於 29-7-2018 09:48 PM
如其特別版只係一個籃膠,請假入場⋯⋯不如8/1後去廿樓訂

x 2 {:1_204:}                  
nela 發表於 29-7-2018 09:48 PM
如其特別版只係一個籃膠,請假入場⋯⋯不如8/1後去廿樓訂

其實個種比較有誠意的台座都係會覺得好阻訂,
我就唔諗住再賣出去,好多時都係連盒掉左去,
仲有個種戰損面膜,胸甲又係,得個一個身一個頭,長遠黎講都係無用,除非買兩盒 display 兩個型態,但都係剩低一堆無用配件
newnov 發表於 30-7-2018 06:07 AM
仲有個種戰損 ...

覺得地台阻訂原因,主要是大家買得太多,D figure塞滿整個display櫃,好似一大班英雄係月台迫地鐵咁樣,櫃後面嗰D又黑蚊蚊睇唔到,淨係睇到月台黃線前面嗰D,望落去直頭影響家居感觀,所以display小D,加埋地台夠氣勢,集中欣賞,到睇到悶就换另一隻,這樣才是最好。
newnov 發表於 30-7-2018 06:07 AM
仲有個種戰損 ...

早玩聖衣神話時已經係, 但戰損甲起碼可換下過手引 ....

地台/ 籃膠 .....雞肋 ...但仲要買貴就無謂

今次6寶, 個人只覺得Darth Vadar 的特別版吸睛
普通版想訂已經訂唔到,學人賣電話咁上網限量訂,我地一般玩家點訂?
我都好愕然,普通版都要搶?
你的珍藏版便珍藏個夠,普通版要登記是因爲為大家好?平時我過兩個月仲有得訂,呢個係咩安排?
話就話分流 個幾日去咗旅行 我宜想遲玩都訂唔到
Full 曬了,雖然我唔信佢唔再開,但好麻煩呀
newnov 發表於 1-8-2018 01:58 PM
普通版想訂已經訂唔到,學人賣電話咁上網限量訂,我地一般玩家點訂?

其實究竟那幾款截訂? 我本打算週日才去訂WM, IM 7 和Dark Maul。
我訂DM時, 頭5日全full 了.....
如果再開,佢肯定等過左呢幾日預定期先公佈,果班友會中晒伏,電玩版蜘蛛一向無咁受歡迎,好明顯呢批是炒家,一次過全掃六隻喇
話時話覺得今年動漫預定安排好不近人情, 往年如果你比預定時間遲左少少去, 都會通融照俾你訂,  我有年直情係遲兩日去都照俾我訂, 但今年就算你只是遲了幾分鐘, 話唔俾就唔俾入, 唔知係請返黎d part-time 唔識做, 還是上頭 howard 親自落既指令....
---唔會再開返---FB有人打去SB問左
交叉人 發表於 1-8-2018 02:41 PM
如果再開,佢肯定等過左呢幾日預定期先公佈,果班友會中晒伏,電玩版蜘蛛一向無咁受歡迎,好明顯呢批是炒家 ...

已經有人放單 .. 星戰孖寶 .. 原價或減幾草 (首日除外).

10個10也因為燙斗俠抽