Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 動漫節 Hottoys 6款珍藏版人偶會場搶先預訂

newnov 發表於 24-7-2018 06:20 AM
想問黑武士個 bonus 係比多你成個頭盔定只係多個座?

照字面解,應該得個座,因為我諗個頭盔堅除得,唔個以前SS版嗰隻
honyan 發表於 24-7-2018 08:19 AM
照字面解,應該得個座,因為我諗個頭盔堅除得,唔個以前SS版嗰隻

唉,仲想有多個頭盔當頭像放公司台面玩下
HKCAPTAIN 發表於 23-7-2018 07:16 PM
全對,你之後去SB訂都得,只是冇bonus parts

係咪六款都係咁? mk7 係咪 diecast 版?
newnov 發表於 24-7-2018 09:02 AM
係咪六款都係咁? mk7 係咪 diecast 版?

mk7 左下角咪寫住diecast囉
hulk123 發表於 24-7-2018 09:20 AM
mk7 左下角咪寫住diecast囉

係喎,唔講唔知有標明,又要訂了,好彩無 bonus part
newnov 發表於 24-7-2018 06:40 AM
想問下如果抽到,根據以往經驗,要排幾耐?

睇日子和時間,我上年是15分鐘。
newnov 發表於 24-7-2018 06:40 AM
想問下如果抽到,根據以往經驗,要排幾耐?

It depends on the day and time.  For peak hours during weekend, expect the maximum time.

1-3 hours to enter the Hall

1-2 hours to line up again inside the Hall
已登記,但按上年場內都排咗3粒鐘,加上今年bonus part 唔吸引(上年Joker頭無得輸),今年就算抽到都未必入,都係之後上SB訂普通版算

隻spiderman 同Ironman 冇bonus part 搵鬼訂咩?
正式訂時會員有折架?
其實每年公布所謂抽簽,目的只用在分流,只在於分派時間去唔去到,今年講明登記先後次序定日期,其實要星期六日的就自己計數啦!
諗真 D 我都係唔去排, 特別件可有可無,訂普通版算
相比上年joker送人頭,batman送mother box,今年特別bonus弱左好多
hk大人 發表於 24-7-2018 11:21 AM
隻spiderman 同Ironman 冇bonus part 搵鬼訂咩?
正式訂時會員有折架?

我都係咁諗,只係比較快攞到貨外同係SB訂冇分別,炒家果d就啱
windowxp 發表於 24-7-2018 12:26 PM
相比上年joker送人頭,batman送mother box,今年特別bonus弱左好多

其實係好事,出多件靚附件本應包埋隻 figure 當中,要排先有真係好令人反感
以往經驗,最後一日 (而家) 先上網抽,多數都係星期一二先去訂,接近唔駛排隊。