Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 動漫節 Hottoys 6款珍藏版人偶會場搶先預訂

訂野要排幾耐?
Kolzz 發表於 27-7-2018 12:30 PM
今晚飛,好彩抽到今晚4 - 7:30.

完全係搵笨,排左3個鐘,條隊只係行左1/3。閉館之前一定做唔晒。如果ching係玩家,唔好來排,你會後悔
我見到條龍都即走。咁多年都冇改善過
就快閉館,HT竟然叫4-7:30 d人走,之後再上廿樓訂過。。。痴線
codianno 發表於 27-7-2018 08:57 PM
就快閉館,HT竟然叫4-7:30 d人走,之後再上廿樓訂過。。。痴線

咁夜都仲排近?真係有恆心,比我一見條龍都一早走左
叫臨記開咗成日工,走人?
newnov 發表於 27-7-2018 09:08 PM
咁夜都仲排近?真係有恆心,比我一見條龍都一早走左

今年第一次排,真係唔會有下次。超癲,排左成4個幾鐘。我差唔多係最後果幾個可以訂到,後面仲有起碼成百人。
codianno 發表於 27-7-2018 09:43 PM
今年第一次排,真係唔會有下次。超癲,排左成4個幾鐘。我差唔多係最後果幾個可以訂到,後面仲有起碼成百 ...

恭喜訂到,下次真係唔值得浪費時間,如果有一兩隻靚野,寧願比多少少買單算了

真心覺得離譜,出左email叫人來,做唔晒又叫人8月1日至7日再上20樓。冇保証你唔駛由3樓再排。單日期唔同左,當然呢個只會影響到炒家
原本諗住睇下其他野,結果比入場費只係排隊
我明點解佢會叫人走,過鐘HT/SB要比OT錢會展
wkt2157 發表於 27-7-2018 09:39 PM
叫臨記開咗成日工,走人?

冇錯,就係咁。冇飯盒,仲要你下星期再去做多次臨記
好過份喎,人地已經專登入來排,浪費了時間和金錢,一點補償都沒有?發聲明道歉都要啦!呢間公司玩客真係最叻......
其實呢種手法真係好白痴,佢都預計唔到自己應付唔到人流,
好心上網抽完就上網做埋比錢啦,張單到鋪頭後補咪得羅,而家呢個年代咩都上網買架啦

我是首日其中被愚的一名普通玩家,1點前入場一直排至7點前成功訂購(足六小時),比去年首日同時段足足多出三個半鐘,最大得著是決定與這個由無良商人領軍的品牌分手,祝大家繼續玩(或是被玩)的開心快樂!

説實話,建議玩家(炒家除外)不要排會場版,多送的贈品是不值花這麼長時間免費幫那賤格無良商人作勢做人肉紙板。我是參考去年自己排2個半小時而入場排,點知完全出了意外的長時間,排了二個小時向前推進三份一而堅持排完(因一個人排而沒有去過洗手間和進食和飲水,本來估算二至三個鐘完成)!
夠了!