Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys SDCC 新品集中討論

People seems to forget that a lot of the figures displayed are prototype, some are not even complete...
chungyuihing 發表於 21-7-2017 12:57 PM
有一大堆,鉛筆,短散彈鎗,機關鎗,類似clock個枝,同好似仲有左輪,同幾把刀仔,手型有連埋無手套手 ...

FB 剛剛有張新相,咁多配件又好似幾OK, 不過想問下之前EB果隻係咪有支火箭炮架?
Joker唔似,太白淨
個妝溶多d
fitkiu 發表於 21-7-2017 03:08 PM
FB 剛剛有張新相,咁多配件又好似幾OK, 不過想問下之前EB果隻係咪有支火箭炮架? ...

係,EB有火箭炮

小丑臉型太瘦唔似,頭髮亦太整齊,嗰妝亦太乾淨,等左咁多年1/4,希望hottoys會改好D啦!
還我神奇女俠笑樣!!
全世界都一面倒的負評,希望HT會改啦
我覺得因為呢幾年裡面,太多高水準1/6 Joker頭雕
當大家終於等到HT 1/4 Joker 自然好有期待
點知出到黎仲係爭D,一定會好失望
就算BATMAN,我都覺得EB比較出到Bale 既神緒!
如果只比頭部的話,EB 2隻都略勝一籌!
但整體一定係HT比較好,所以我都希望最後大貨會改
我係由DX11 & DX12 開始玩HT
估唔到咁多年後,又係為左TDK 再有衝動入場支持下!
隻Joker個頭真係要執執佢, 執得靚買埋佢陪隻EB
可能呢隻只係太急趕出來的辦,聽聞ht出 DC一向較用心,再加上ht應該在同款上將EB比下去,希望大貨出來會改更好。

終於有WOLF P.....anakin...
各位覺得anakin應該咩價位度呢...???
過牛五定二牛.?
如果Hot Toys出1/4 Jack Sparrow 船長就好:handshake:
最想佢出1:4Ironman mk1
最想HT出1/4 Ironman mk 7

1:6 合金 mark I都未出

1:4 我估會出都應該是mark 3先

既然HT出得BEGINS版,將來NECA多數會出埋Dark Knight新Suit版  發表於 23-7-2017 05:04 AM
Mark 1 HT要出就要可以脫甲先夠吸引力