Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys SDCC 新品集中討論

1/4小丑有D失望,希望有第多個邪恶D既溶妝頭
又正義聯盟又avengers又star wars
真係睇到流晒口水
Jc無論你上色有多勁,隻小丑都係唔似。都唔知邊個雕今時今日都總可以雕成咁,有無攪錯。
呢批人偶到手,又要等一年至年半
ilove12inch 發表於 20-7-2017 05:49 PM
潛水俠沒有植髮,實在太可惜!

為什麼HT一個男植法都無?

哥哥figure 好似係植髮
本想Loki,可惜新裝唔型,也不是綠色
應該會入神奇女俠同anakin。Hulk都好有興趣,不過有復2果隻已夠大,黎多隻就無咩位。
heewing 發表於 20-7-2017 10:12 PM
WW似用訓練版重塗多過全新頭雕....

好多'新款'都係重用舊頭, 例如森林Luke..
ilove12inch 發表於 20-7-2017 10:39 PM
本想Loki,可惜新裝唔型,也不是綠色

Loki 實物好型,樣貌,身形及服飾都做得很好,值得入手!
反而新雷神很失望,可能是初版,身形很矮的,一點都沒有氣勢!

利申:小弟正在sdcc中{:1_377:}
gargan 發表於 21-7-2017 12:01 AM
反而新雷神很失望,可能是初版,身形很矮的,一 ...

可以分享多啲現場實物照嗎?謝謝
續:hulk 實物很壯觀,可能只是舊模加甲,但做得很好!
1/4 batman 身型有點胖,比Dk的略胖,而且同EB的比較矮,可能就返電影做形吧。觀手兩隻1/4 batman & joker比較較失望,因為整體做型跟EB幾乎一樣,不知為何?!
反而JL系列有點驚喜,潛水俠很形,很有氣勢,cyborg這冷角色,整體不錯,值得師兄們考慮!

小弟小小實地意見,供小弟參考一下!
stockholder 發表於 21-7-2017 12:23 AM
可以分享多啲現場實物照嗎?謝謝

對不起,沒有拍照!因相信沒有其他專業人士的拍照技術的好,所以只作參觀及親身體驗!{:1_372:}
gargan 發表於 21-7-2017 12:01 AM
反而新雷神很失望,可能是初版,身形很矮的,一 ...

師兄,有你呢幾句評語,我訂!
若師兄喜歡loki,而ht大貨又不走樣的話,相信師兄不會失望!{:1_220:}
hk大人 發表於 20-7-2017 06:18 PM
呢隻同舊的差別不大, 吾似AVP甘大差別, 因果時HT技術已有一定程度, 希望佢有d驚喜位!!  ...

舊個隻好耐之前高追過,
配件多.但BODY 超瘦,有點似道友,
DISPLAY 左一排頂唔順賣左比祖國玩家~
1-6-hot-toys-predator-avp-alien-vs-predator-wolf-predator-b6190aeab135f25113726e.jpg