Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Diaclone REBOOT 新品消息 集中貼

tonytony 發表於 28-4-2023 06:20 PM
未放工,DA-96 已經俾人 Hold 哂貨,去哂啲炒家度,有冇搞錯

又未必個個都係炒家既 ... d 隻平平地可能量產同 ground dion 做情景呢。
Vince 發表於 28-4-2023 06:26 PM
又未必個個都係炒家既 ... d 隻平平地可能量產同 ground dion 做情景呢。
...

如果係用家自用緊係冇問題啦,但當你見到有鋪頭同 Carousell 乘機賣過二百就會知點解我咁講,好在我最後打去奇趣可以仲可以留名入到一盒
tonytony 發表於 28-4-2023 06:53 PM
如果係用家自用緊係冇問題啦,但當你見到有鋪頭同 Carousell 乘機賣過二百就會知點解我咁講,好在我最後 ...

賣家 set 幾錢,一向都唔係問題 ... 有問題係 買 果個 ...
2百,去日網買啦 ... 新出大把貨。
btw,真係好彩最後都買到

TM Hawk Versaulter PV updated

https://youtu.be/MhyMEu8qMgI
DA-100 空中機動要塞 預告 updated
https://youtu.be/l9DSfN9nxDs

Robot base updated

Vince 發表於 10-5-2023 10:34 AM
Robot base updated

個比例好怪,對腳太短。
fallout8 發表於 10-5-2023 11:22 AM
個比例好怪,對腳太短。

角度問題?
睇下 d  幾張圖如何

Vince 發表於 10-5-2023 12:51 PM
角度問題?
睇下 d  幾張圖如何

上半身不協調,胸還行,手臂太粗壯,頭也稍大了些!
Vince 發表於 10-5-2023 12:51 PM
角度問題?
睇下 d  幾張圖如何

睇完都係覺得腳太短,最明顯係大脾位,依家隻手同腳一樣長?!
哇, 上半身咁樣炒車係有點意外, 記得舊版個頭於比例上都無咁大個喎
Diaclone係原創IP ,TT話Robot base原設係狒狒身形我都吹佢唔脹。
熱狗OO 發表於 10-5-2023 01:21 PM
哇, 上半身咁樣炒車係有點意外, 記得舊版個頭於比例上都無咁大個喎

所以買斬件式產品就有依個風險,好似見到條女背面以為好正,點知見到前面就.....
fallout8 發表於 10-5-2023 03:33 PM
所以買斬件式產品就有依個風險,好似見到條女背面以為好正,點知見到前面就.....  ...

買左下半身的都要硬食, OUTLOOK又唔係話差到接受唔到既, 睇個胸還原到原版, 可玩性唔會失望既  
比例非常之唔掂, 好彩冇入 DA-95