Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Diaclone REBOOT 新品消息 集中貼

icyhugs 發表於 30-3-2023 09:16 PM
咁巨型點偷渡返屋企?!之後仲有上半身呢!

最大問題係點搬,其實一直都覺得呢個系列啲機械人太細隻,但今次都唔使咁大個盒掛?
希望復活節前收到
係 twitter 見到日本達人咁樣整。真係超級正呀

From: https://twitter.com/PdVYLYd4rurf ... 47126558466052?s=20
DA-99 RoboBase GROUND DION 強化裝置 B 預告 updated

DA-99 グランドダイオン強化ユニットB:衝角/拡張甲板セット

出黎出去都係下半身 DLC ... 幾時先有個上半身 ...
Vince 發表於 31-3-2023 05:17 PM
DA-99 RoboBase GROUND DION 強化裝置 B 預告 updated

DA-99 グランドダイオン強化ユニットB:衝角/拡張甲 ...

剩係下半身都有DLC!

哇, 加埋上半身再加上半身DLC(相信有架喇)成SET野一萬內未必得
要成皮嘢我不如買舊果隻.  D人仔始終係舊版正D
worrow 發表於 1-4-2023 07:24 AM
要成皮嘢我不如買舊果隻.  D人仔始終係舊版正D

唔好睇小 Diaclone 既舊版價錢,今時今日 1皮 只可以買到隻 殘4 ,仲要係未必有貨果隻呀。
新版呢隻大好多, 價錢自然貴D。
尋晚胎屎TV有開箱,睇完慶幸無訂到,唔係話隻野唔得,而係實在太大隻無位供奉佢,依家睇左當玩左。
收到模形倉 WhatsApp 可取貨,唔知實物個箱有幾大呢????
係 twitter 見到 ... 真係正到痴線呀 !!

https://youtube.com/shorts/9RKHIvCoVAE

from: https://twitter.com/keitaamemiya01/status/1642556605500895233?s=20
tonytony 發表於 3-4-2023 03:59 PM
收到模形倉 WhatsApp 可取貨,唔知實物個箱有幾大呢????

Package size: W600 × H300 × D300 mm

真係好大盒,成 5kg 重
tonytony 發表於 3-4-2023 06:05 PM
真係好大盒,成 5kg 重

咁要買 2 隻 ... 一隻手一隻 ...