Toysdaily 玩具日報

[詢問] Sideshow clone 入坑一問

回復 60# pak1231

唔該哂師兄, 原本都想入 舊兩隻, 現有 ARC .....哈哈更系等佢地,
好在系未入手前出新圖, 唔系就煩 ......
回復 59# jedi

補充一句,佢哋係clone wars卡通入面死得好慘

回復 62# willywonka

{:1_236:}  死得好慘 ? ....咁係有經過歷煉......有佢既歷史同故事, 不是無名小卒  :$  太好啦

請問師兄知道邊一集嗎? .......我都有睇套卡通.....唔多覺佢兩位 ......:26:

thx !
回復 63# jedi

由season 3開始有佢地出現,以sideshow風格,其實出phase1時都估到一定出arc version,不過係估唔到咁快出{:1_200:}

http://starwars.wikia.com/wiki/CT-21-0408

http://starwars.wikia.com/wiki/ARC-5555
各大大,小弟都準備入坑,
想問下除Toy Hunters門市,仲有無其他店舖提供訂購/現貨,thx~~
p.s.唔好意思樓主,借你post一問:77:
回復 65# fishmomo321

哈哈唔緊要~~我走到坑邊本想一步踩落去....
但醒覺此坑真的無比的深....所以放棄了...
但可以幫到其他師兄入坑~~都唔錯丫~~😂
回復 66# irontuba
其實一樣心大心細中

一個月咋!!!!已經八隻(neya)未開,毒性都幾強!!!

仲有bly未開!!真係好毒。。。
入坑會一發不可收拾,我十幾年來都有買 starwars 玩具,真係好正
水水的基地 發表於 21-9-2014 03:12 PM
仲有bly未開!!真係好毒。。。

正儲commander都死{:1_200:}
未有GREE

快D開BLY來毒我
我原本都想入坑....買左隻501ST之後都無時間開黎玩....
點知比HT IM毒死左.....反而而家想搵人收留佢呀....
gree 興趣不大。
一隻clone,係無事,毒性係要多幾隻先黎。

平既都差唔多買晒lu!!!
:shy: my clones: