Toysdaily 玩具日報

[詢問] Sideshow clone 入坑一問

回復 45# irontuba

Starwars: The Clone Wars
我都放下圖~!
qqb 發表於 10-6-2014 22:34

如果講官圖出入,小弟最失望係依隻~!{:2_249:}
實物差咁遠,直頭覺得哂左隻公仔~!
加上小弟喺訂,之後上yahoo睇,人地收訂平舊幾兩舊~!!
當然~!你可以話冇保障啦~!所以真係買就自己諗清楚喇~!!{:2_273:}
樓主去轉私骨悲,starwars 櫃左上角就有隊clone,睇完就知自己會唔會中毒。
回復 46# bilibalap

上Foxy搵過找不到...hahah...
請問邊度有無開心版???
回復 37# qqb

想問下Ching~~小弟見以前隻Fox同Cody都出得不錯~~
但睇返d舊post...話全部都關節鬆散企都企唔到....
請問咁由邊一隻開始SS先改善???

Commander Cody and 501st is a must get SW trooper among the series.....
and of course, the original is THE most classic piece as collection item...

回復  bilibalap

上Foxy搵過找不到...hahah...
請問邊度有無開心版???
irontuba 發表於 12-6-2014 12:18 AM

開心版一定有, 不過我pm唔到, 你試下search "星球大戰 克隆戰爭" 啦
回復 52# bilibalap

多謝Ching提醒!thanks!!

開始儲緊!!仲有neya,rex,bacara.
yeah
[img][/img]

回復 55# sai_hiu

呢一刻好想講粗口, 我入左舊果SET, 但你兒家又出新一SET
我入唔入埋好:60:

回復 56# pak1231

訂啦...裝備唔同

又有新野,係隻色就幾特別
但又係果d野,無新意無誠意

這兩隻正.....請問有無多D資料, 會有人樣嗎?   thx !

回復 59# jedi

呢兩隻係CLONE WAR動畫角色
呢套係新版,係佢地升職做ARC後既盔甲
用第二代頭盔同盔甲,但暫時未開賣,唔知跟唔跟頭

而下面圖係舊版,佢地剛出班時既時間
用第一代頭盔同盔甲,呢套跟兩個頭,但分別不大,因為都係覆制人
個人見議,入ARC比較好