Toysdaily 玩具日報

[詢問] Sideshow clone 入坑一問

回復 30# qqb

E!!!!! 你地真係好衰呀~~~~~~:46:
好似點睇都係wolffe正d!!!!
但我又鐘意藍色.....
如果鐘意藍色~~咁要訂Captain Rex Phase II Armor了!

之前隻GANCH都唔錯的!
回復 32# qqb

CHING真係識毒人,應該叫佢買埋
ECHO n FIVES
不過SS兒家出到有D濫
6月12出呢隻咁既CLONE TROOPER

出到無野好出
咁要訂埋CAD BANE了~~!
樓主,你不如放棄啦,因為入一隻,必必必有第二三隻。
我半月內入左,501,212,shiny,captain nex ,wolffe,sergant。
仲有想問大大們
sp 既neya 同fox,邊隻值得後追??
我覺得係CODY!
唉.....就算Ching點毒都好...
我都要賣走手頭上一d舊嘅先可以買新.../___\
回復 37# qqb

Cody真係必入,但希望ss好似rex咁出version 2
到時先在入
Would like to ask the ATST which behind is what brand? Looks with good proportion...
Code 3 or??
SS clone 我淨係入咗Cody同Wolffe。 Cody嘅關節幾鬆吓,Wolffe就好好多,而且Wolffe兩個頭雕都唔錯。有興趣可能會入就係Rex phase II....:love:
你地真係好衰, 我不嬲都唔玩star wars......
依家有d想入隻白兵(rookie)同訂104........

大家覺得應該入rookie定Veteren?
大大如果想入, 可以只揀一款顏色一隻CLONE會冇咁傷(自己毒發就另計:34:)
-藍色有501st同Rex ver 2.0, 睇你喜歡邊款. Rex我就唔多喜歡新果個
-而501st, 212th, 104th, Shiny(全白冇舊化), Veteran(白色有舊化) <<全部都都應該係同一款武器, 背包, 一個ep2同ep3頭(目視裝備差不多, 有錯請指正)
-Clone Commander Wolffe 我覺得唔錯, 近期出, 又有兩個頭盔, 兩個真人頭, 又係近期出冇乜點炒過

不過有一點要提醒你, 打後只會越來越多白兵俾你買, 一係只買電影版出現過的角色, 動畫版真係出極都唔完:DD
邊d電影版有出過?
咁我又想問下,套動畫同電影版&#22021;全名係咩?
想&#25598;黎睇下~~:58: