Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[活動展覽] 孩之寶玩具大軍進擊2013香港動漫電玩節

因為是TOYSRUS獨家發售, 所以會場應該只SHOW不賣
redfish 發表於 23-7-2013 10:56 AM

但孩佬booth賣野位其實咪係反斗城囉~
雖然已成定局都要插孩之寶點解唔賣SDCC 6吋Boba Fett禮盒呀{:2_286:}
但孩佬booth賣野位其實咪係反斗城囉~
SARU 發表於 23-7-2013 03:58 PM

佢冇打正反斗城旗號出booth, 冇得賣是正常
過多幾天就是動漫電玩節, 到時就知
[quote]佢冇打正反斗城旗號出booth, 冇得賣是正常
過多幾天就是動漫電玩節, 到時就知
redfish 發表於 23-7-2013 04:08 PM [/qu
有得賣都應該唔計算為"消費".....買盒音波+隻375 Star Wars就拎走架TF x GI Joe 震波??
會有咁著數咩...??
回復 32# SARU
自從早幾年有return of marvel legends隻大鎚thor後, hk區已不可以入同年的sdcc貨來賣.
但係今年又將舊年既sdcc貨做贈品, 都幾無謂.
舊年孩記d貨對我個人來講, 一件都吸引唔到我去買. 今年都係齋睇多.
我唔太好新tf, 除左隻mp soundwave, 真係吸引唔到我去買野換埋件贈品!

一句講晒, 孩佬hk代表係廢既! (請容我咁無禮, 但係事實!)

孩記在c11.
請問各位大大,根據以往經驗,
會場內各攤位(孩記,瑞華)有無設刷卡消費噶?