Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 孩之寶玩具大軍進擊2013香港動漫電玩節

好彩唔中......:(
已經訂咗9月隻Metroplex, 呢隻limited edition唔入囉!
回復 2# Vince
MP Soundwave 同acidstorm, 請問各售價會係幾多? 我估呢2個唔係非賣品, 但無寫零售價.
回復  Vince
MP Soundwave 同acidstorm, 請問各售價會係幾多? 我估呢2個唔係非賣品, 但無寫零售價.
Firewalker27 發表於 15-7-2013 11:53 PM

我唔 sure 會場咩價,但之前 toyrus 有定價。
回復 19# Vince
Thank you for the heads-up:77:
【變型金剛Titan Metroplex君臨動漫節!】- 首個動漫節特別版變形剛,以電鍍上色同雙炮武器,再配史上最高2
5吋嘅博派「巨人」姿態! 身為忠實變迷嘅你,又點可以錯過呢?!同場加映全新Constr
uct-Bots無限創變系列,約定大家Hall 1 C11攤位見啦!

https://www.facebook.com/TransformersHongKong

回復 19# Vince

$1400 全套又 OK 喎
Thank you but 唔中......

音波唔知買日版復刻定這個美版,皆因已有佢既仔仔與禽獸~~

還有G.I.JOE變赠品................???
what is the difference between this soundwave and MP-13 soundwave ar?
what is the difference between this soundwave and MP-13 soundwave ar?
hojai2000 發表於 23-7-2013 12:56 AM

眼既 color 唔同色.
日版 <= MP13 眼係 紅色
傑作 <= 眼係 黃色
而 傑作 係跟晒所有 Cassette&#24102;, 但未知同日版有冇分別
有老變又多一個睇頭,不過唔係第一日去,好野應該賣晒{:1_207:}
回復  Vince
Firewalker27 發表於 15-7-2013 11:53 PM

因為是TOYSRUS獨家發售, 所以會場應該只SHOW不賣
&#21946; SDCC 會場入手, 因為孩之寶條龍實在太長,
同埋要預早拎籌&#21946;幾點排隊 (要朝早七點半就要去排長龍拎籌!)
我費事&#22053;時間去排隊, 唯有寧願&#21946;場內其他攤位入手,
都唔想浪費可以同其他朋友仔一齊行&#22021;時間,
稍後至開箱出 Post

回復 28# redfish
我諗star wars black series, 會場都未必發售,好難夠錢&#25442;贈品。