Toysdaily 玩具日報

查看: 23399|回復: 36

[活動展覽] 孩之寶玩具大軍進擊2013香港動漫電玩節

:50: e 喂 ... 岩岩 發覺, SDCC d 人仔既 色 唔同 香港版 ga wor {:1_210:}

The american comic con and HK anime con metroplex are basically the same. The only difference is; the american has purple and red figures, HK has gold and silver.

They both have silver chromed face and upper thigh parts, 1 extra red cannon weapon, and foil stickers which the normal hasbro version will NOT have.
買滿2魚就送ML一隻看起來挺划算, 不過多半是那批死貨先鋒?
SDCC 日近, 令我更急不及待想睇 Metroplex 嘅實物, 如果 OK 啱心水我可能會入,
始終我細個果陣佢以前出第一代果陣我都有興趣, 雖然我都已經冇玩老變好耐, 係就係大隻...
想知隻音波同鋼鎖點買?
回復 6# 手榴蛋包飯

哈,世事都被你看透了
回復 8# sumissum
音波8月1日起,斗斗城有售,唔知會場會唔會早賣。鋼鎖就無留意。
老變出得唔錯~~~~~~~~~~
HOW MUCH AH Metroplex?
回復 12# BBCC

Should be around 1500$
回復 12# BBCC

HK$1,399.9,內文有寫。
回復  sumissum
音波8月1日起,斗斗城有售,唔知會場會唔會早賣。鋼鎖就無留意。
畢示仁 發表於 15-7-2013 11:41 AM

又要同人搶{:2_273:}