Toysdaily 玩具日報

查看: 8461|回復: 23

[詢問] D-arts 奧米加獸

各位師兄,我想問知唔知邊度仲會有D-arts 奧米加獸?要一手,我budget $1300-$1600希望大家幫幫手..thank you so much!!!!
yahoo no stock?
yahoo no stock?
felixchi 發表於 26-6-2013 11:18 AM

講起YAHOO....我就傷心欲絕..........................................................
原本早幾日BID左隻$1300,咁前日約時間啦,個seller佢話一至五下午六點半ok,但係我就收工收七點.......跟住我琴日搵人幫到我今日交收,跟住我wts app佢,點知佢七點幾打返俾我話:真係好唔好意思,我琴日去倉拎諗住賣俾你果陣發現無左,跟住原來係我fd拎左去賣左俾人,跟住我仲同佢嘈左,不如咁啦,我網上仲有其他野賣,如果你有興趣我平二百蚊俾妳啦,跟住全個對話講左超過廿句sorry﹐仲話,我係網上賣左咁多年都未試過咁,你係第一個……跟住我都無晒野講..........e家yahoo得返一隻二手,但我想要一手{:1_198:}
等吧啦
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
講起YAHOO....我就傷心欲絕..........................................................
原本早幾日BID左隻$1300,咁前日約時間啦,個seller佢話一至五下午六點半ok,但係我就收工收七點.......跟住我琴日搵人幫到我今日交收,跟住我wts app佢,點知佢七點幾打返俾我話:真係好唔好意思,我琴日去倉拎諗住賣俾你果陣發現無左,跟住原來係我fd拎左去賣左俾人,跟住我仲同佢嘈左,不如咁啦,我網上仲有其他野賣,如果你有興趣我平二百蚊俾妳啦,跟住全個對話講左超過廿句sorry﹐仲話,我係網上賣左咁多年都未試過咁,你係第一個……跟住我都無晒野講..........e家yahoo得返一隻二手,但我想要一手
神領noddy 發表於 26-6-2013 11:32 AM

依家要一牛幾, 乜升左咁多呀.....
等吧啦
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
slsl5648 發表於 26-6-2013 12:18 PM

很傷心{:1_198:}{:1_198:}{:1_198:}
依家要一牛幾, 乜升左咁多呀.....
sckoko 發表於 26-6-2013 12:37 PM

e bay同亞馬遜炒到$$2xxx................
有無睇錯,過千!!!我當時入3魚幾.....
有無睇錯,過千!!!我當時入3魚幾.....
angus 發表於 26-6-2013 02:02 PM

無呀....................係過千都.................無人放:63:!!!!!
推推推推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
回復 10# 神領noddy

yahoo 咪有lor... 一隻仲bid緊$699 另外一隻直購價$1188... Search吓就有啦
呢隻嘢咁值錢..........?
隻紅蓮騎士就跳晒樓
真係天同地比
:Q
I remember i bought it around 3.8fish on the 1st issued date. if you really like the toy just buy at once.
回復  神領noddy

yahoo 咪有lor... 一隻仲bid緊$699 另外一隻直購價$1188... Search吓就有啦
heeroyuri 發表於 27-6-2013 05:28 PM

我有睇過啊師兄,長期有留意開,$699果隻二手...我想要一手,$1188果隻賣方評價太差啦,仲有人話佢賣翻版,小弟自問唔係分別高手...唔想用成千蚊去搏件假野返黎啦~_~
呢隻嘢咁值錢..........?
隻紅蓮騎士就跳晒樓
真係天同地比
炒價仙人 發表於 27-6-2013 05:49 PM

係....................我都很傷心=_=.......................................................