Toysdaily 玩具日報

查看: 9109|回復: 33

[詢問] 朋友12月生日....想買隻全新未開封的金毛獅王俾佢

有無朋友知邊度有......我地一班人的budget係$2000左右.....希望大家幫幫手....我係yahoo見到果d都話咩美完主義者勿投.....我覺得唔係新係開過....所以唔想係網上買....
去188找找
一般要$2xxx
你可以上Y記搵一D全新未開封的...就算出面鋪頭話係全新未開都唔一定係真
出面重貴喎!
D人打完美主義來勿投,係怕左驗屍官!
y 記上面都ok 嘅!! 佢地講嗰D "完美主義者勿投" 只不過係針對一D  不但對本體QC 有過份完美幻想,加埋對個盒都要完美D人講!! 做你朋友都幾幸福喎!! 我都想做你朋友!! :unhappy:
係y記搵d高評分個d
但如果係雞旺舖頭係y記拍賣個d就可免則免:(
出面重貴喎!
D人打完美主義來勿投,係怕左驗屍官!
ckc882000 發表於 6-10-2011 10:08 AM

咁我上y記買!係咪睇盒側膠紙未撕開過就應該未開過封?
如果送俾朋友, 我就唔會去拍賣網BID, 我怕唔係全新, 送左俾朋友, 朋友打開時發覺唔係全新, 咁就唔係咁好啦...:38:
y 記上面都ok 嘅!! 佢地講嗰D "完美主義者勿投" 只不過係針對一D  不但對本體QC 有過份完美幻想 ...
kevinwong4ever 發表於 6-10-2011 10:21 AM

呢個世界!你對人好!人對你好!希望你都早日搵到呢類朋友!
係y記搵d高評分個d
但如果係雞旺舖頭係y記拍賣個d就可免則免
fatcheong 發表於 6-10-2011 10:25 AM

無錯 :66::66::66:
咁我上y記買!係咪睇盒側膠紙未撕開過就應該未開過封?
beman_bb 發表於 6-10-2011 10:25 AM

正常都係!但入面好似用法寶膠裝住,開過一定知道!
係y記搵d高評分個d
但如果係雞旺舖頭係y記拍賣個d就可免則免
fatcheong 發表於 6-10-2011 10:25 AM

我係y記上面睇唔到佢係咪雞旺有舖架喎!其實我地最擔心買到俾人玩過兼脫左少少油的貨!自己要就由佢啦最緊要平!但送俾人就唔好啦!
我係y記上面睇唔到佢係咪雞旺有舖架喎!其實我地最擔心買到俾人玩過兼脫左少少油的貨!自己要就由佢啦 ...
beman_bb 發表於 6-10-2011 10:44 AM

通常雞旺有舖個d都會係舖到交收的
合金魂qc一般般的, 未開過唔代表無問題
就算送人都只能買全新的, 不能要求完美
通常雞旺有舖個d都會係舖到交收的
合金魂qc一般般的, 未開過唔代表無問題
就算送人都只能買全新的, 不 ...
fatcheong 發表於 6-10-2011 11:17 AM

無錯,我嗰隻check個時無問題,返去合體,先發現腰部十字甩了紅油,好覺眼
無錯,我嗰隻check個時無問題,返去合體,先發現腰部十字甩了紅油,好覺眼
kevinwong4ever 發表於 6-10-2011 11:26 AM

咁又係!我隻宇宙大帝地雷王心口都甩左少少色都礙眼!check果陣太興奮睇漏眼!只好怪自己!但如果俾人玩到甩色知道就心裡唔舒服!同埋自己有經驗玩過幾次的合金唔多唔少關節都鬆d!送俾人唔想嘛!