Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] <我們的基神,我等願爾名見聖,爾國臨格> - Hottoys Loki (加圖)

好有魔君降臨feel ..........
星月夜 發表於 25-6-2013 08:37 PM

夜夜~~~~

正是此意,對角的影似足devil.:)
睇怕貓貓好快要宣佈"淡出"了....

認真的。

Btw,比賽觀看個度好似未update滴滴&#22021;相....
catcat 發表於 26-6-2013 11:12 AM

睇怕貓貓好快要宣佈"淡出"了....認真的。  <---絕對明白 & 身同感受 :64: ( 我都淡出緊 )

比賽觀看個度好似未update滴滴&#22021;相.... <--- 我估佢會儲一堆相先update , 你唔好有太大奇望 {:1_201:}..沒特別的 + 手"行" only {:1_201:}
基神啊
反差控制極優,貓大再下一城,利害, 期待next stage
Oldcat 發表於 25-6-2013 07:02 PM

old cat ching ....字字到肉...小弟要學下你d文筆先:63:
好圖support:71:
各&#20026;大大 &#35831;&#38382;深圳那里有摸型店? 我在老街, 在&#36825;&#20004;天了都找不到, 西望&#20010;&#20026;大大提供&#36164;&#35759;, 我星期五就回&#22269;了, 不想空手到空手回.... 拜托了... &#35874;&#35874;
各&#20026;大大 &#35831;&#38382;深圳那里有摸型店? 我在老街, 在&#36825;&#20004;天了都找不到, 西望&#20010;&#20026;大大提供&#36164;&#35759;, 我星期五就回&#22269;了, 不想空手到空手回.... 拜托了... &#35874;&#35874;
多謝老貓大支持,小弟如果諗唔到點子的話,一般都不拍照的,所以loki是來遲了。

Btw,老貓大近期於大陸 ...
catcat 發表於 26-6-2013 11:16 AM

Woooooo{:1_229:}
其實係搬屋,間書房已經比&#21655;個女啦•••••••未諗&#21039;點開壇{:1_210:}
回復 45# catcat
&#29483;大真係影得好好,好正:71:
至於火花效果我其實係係GOOGLE搜尋火花既圖片再改下佢KEY上去,

所以冇用到FILTER,只係刷下改下既火花圖:60:
回復  catcat
&#29483;大真係影得好好,好正
至於火花效果我其實係係GOOGLE搜尋火花既圖片再改下佢KE ...
小丙1018 發表於 26-6-2013 11:36 PM

Oic,感謝詳盡解答。:64:

事實上,小弟上次心血來潮想做開槍效果,可惜做得不夠好,所以有此一問。

睇怕都係一分耕耘一分收穫,無得速成了。
Woooooo
其實係搬屋,間書房已經比&#21655;個女啦•••••••未諗&#21039;點開壇{:1_210: ...
Oldcat 發表於 26-6-2013 07:35 PM

又搬?:@  好似搬左無耐咋播?

老貓大惜晒個女,好爸爸!:71:
貓大美圖小弟要好好學習學習:shiny: