Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] <我們的基神,我等願爾名見聖,爾國臨格> - Hottoys Loki (加圖)

靚~~~~

您的帖子長度不符合要求
我知道的,我係去果d賣人偶既鋪頭問既~
chinam 發表於 25-6-2013 09:53 AM

Oic,可以試試y!,一般只係貴三幾舊。
師兄請慢用。
catcat 發表於 24-6-2013 09:02 PM

多謝CAT大......{:1_227:}
靚~~~~

您的帖子長度不符合要求
gulu7 發表於 25-6-2013 09:56 AM

謝~~~~~~~~~~

:64:
catcat 發表於 25-6-2013 09:57 AM

諗住鋪頭有事有得跟啊,多謝cat兄提議呢~
catcat 發表於 25-6-2013 09:57 AM

諗住鋪頭有事有得跟啊,多謝cat兄提議呢~:77:
想當年貓貓請左半個月假,瘦左十磅...

而且年尾會步滴滴後塵。
catcat 發表於 25-6-2013 09:49 AM

:77::77: .....cat cat ....希望係" 女子" 字 :71:
到時你咪小左好多時間影玩具相law..{:1_201:}

昨天睇完你張loki :shy:
頭先手"行" ....  谷多一張野上TD:43:
好靚&#22021;相呀!!pose又好睇!:)
基神啊:63:
反差控制極優,貓大再下一城,利害, 期待next stage {:1_208:}
玩影好有新意,仲影得好有氣勢,好正~:$
好有魔君降臨feel ..........:71:
.....cat cat ....希望係" 女子" 字
到時你咪小左好多時間影玩具相law..

...
滴滴仔 發表於 25-6-2013 05:41 PM

睇怕貓貓好快要宣佈"淡出"了....

認真的。

Btw,比賽觀看個度好似未update滴滴&#22021;相....
好靚&#22021;相呀!!pose又好睇!
ba2784 發表於 25-6-2013 06:09 PM

得到ba兄呢d攝影高手的稱讚,小弟特別開心。:)
基神啊
反差控制極優,貓大再下一城,利害, 期待next stage
Oldcat 發表於 25-6-2013 07:02 PM

多謝老貓大支持,小弟如果諗唔到點子的話,一般都不拍照的,所以loki是來遲了。

Btw,老貓大近期於大陸工作?好耐無睇您靚相了...:help:
玩影好有新意,仲影得好有氣勢,好正~
小丙1018 發表於 25-6-2013 08:20 PM

多謝讚賞!:64:

師兄,想請教一下,您mk7 post內的背冀火花效果是否用美圖秀秀制作的呢?

借問聲個filter叫咩名呢?:64:

感謝!