Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 滄海遺珠 : Severus Snape 賽佛勒斯·石內卜

有得訂,七魚幾咋。
catcat 發表於 10-4-2013 08:58 PM

老東西,稿不好收到皮都爛光了....這種老素體老皮衣建議別買啦:o
事實證明
日本的頭雕師絕對不容小覷
只是塗裝不及其他龍頭公司
chak17 發表於 10-4-2013 04:23 PM

無錯,只是皮膚上色的質感不及HT/EB,呢款石內卜剛好面青口唇白,可以隱惡揚善。
Thx for share
呢個頭係M記超水準之作,可能夾個真人
ckc882000 發表於 10-4-2013 02:41 PM

感謝支持!!

小弟呢期鹽吮都忍唔住要破財,呢個頭雕堅掂。
老東西,稿不好收到皮都爛光了....這種老素體老皮衣建議別買啦
lydiamomo0903 發表於 10-4-2013 09:02 PM

大鋪訂,硬係大致CHECK過件至收貨啦。

呢隻石內卜小弟比錢前, 都講明素體有爛要換新架。
M 記野會自然分解~ 出得幾靚都千忻咪買~~{:2_326:}

Yes~~ 今次仲唔俾我搶到第一個講哩句~~{:2_262:}
M 記野會自然分解~ 出得幾靚都千忻咪買~~

Yes~~ 今次仲唔俾我搶到第一個講哩句~~
$hiine 發表於 10-4-2013 09:18 PM

M記野∼∼∼∼100%不值啦!!!!!!:blame::blame:
M 記野會自然分解~ 出得幾靚都千忻咪買~~

Yes~~ 今次仲唔俾我搶到第一個講哩句~~
$hiine 發表於 10-4-2013 09:18 PM

鳴呀!:@

小弟嘅M記POST竟然引到錢大出山,實在是小弟的榮幸也。:64:

借問聲點解錢大一邊叫人唔好買,一邊又買晒THE NEXT系列嘅?
係咪睇過HARRY POTTER呀?
catcat 發表於 10-4-2013 09:02 PM

係咪有人都出過石內卜POST?????????
係咪有人都出過石內卜POST?????????
星月夜 發表於 10-4-2013 09:48 PM

無人出過小弟都唔會中毒啦.......:sad:
見貓兄呢隻頭雕咁正,小弟都忍唔字分享早年小有去後追嘅M記鄰人13 figure....當年黎講,正過哂HT果D Rocky 頭雕架.....

見貓兄呢隻頭雕咁正,小弟都忍唔字分享早年小有去後追嘅M記鄰人13 figure....當年黎講,正過哂HT果D  ...
evilalive 發表於 10-4-2013 11:26 PM

E依~真係得喎!除左上色蒼白D之外好OK。

師兄做乜唔啦架金田電單車上水貼咁浪費呀?:57:
E依~真係得喎!除左上色蒼白D之外好OK。

師兄做乜唔啦架金田電單車上水貼咁浪費呀?
catcat 發表於 11-4-2013 12:12 AM

Ha....ha...收藏品之一, 同未有時間真正玩過...等待遲D有時間先再攪lu
鳴呀!

小弟嘅M記POST竟然引到錢大出山,實在是小弟的榮幸也。

借問聲點解錢大一 ...
catcat 發表於 10-4-2013 09:41 PM

小弟 邊有錢買......{:2_300:}

小弟得把死人聲扮專家之嘛......{:2_294:}
回復 5# chankb
CHING你誤會左啦,石內卜係哈利波特故事中人格最高尚的角色.....:$.
回復 1# catcat
CHING可告知我可在邊到入手嗎?:77: