Toysdaily 玩具日報

[Medicom] 滄海遺珠 : Severus Snape 賽佛勒斯·石內卜

係呀! HT有時入得多會悶..始終我屬於日系FANS..M記可動性及角色岩我多D

今個星期會影.... ...
Usteakum 發表於 10-4-2013 03:46 PM

相信師兄認真玩完隻darth maul之後, 應該會忍唔住好想好想追隻黑無事。:DD
師兄可否PM我,邊度買到石內卜,同埋有冇哈利仔賣?
相信師兄認真玩完隻darth maul之後, 應該會忍唔住好想好想追隻黑無事。
catcat 發表於 10-4-2013 03:53 PM

玩就玩過下..係無影相...如果有發聲又發光(指黑武)...真係好難頂.......身邊又多毒友毒你.....真係自己都無眼睇...
師兄可否PM我,邊度買到石內卜,同埋有冇哈利仔賣?
LeO涼介 發表於 10-4-2013 04:01 PM

小弟係頑仔Y拍入的,近期MEDICOM有幾十款野散緊貨,師兄去MK行一轉應該會入到不少心頭好。
玩就玩過下..係無影相...如果有發聲又發光(指黑武)...真係好難頂.......身邊又多毒友毒你.....真 ...
Usteakum 發表於 10-4-2013 04:01 PM

話時話,隻UU(eb頭)skywalker都插到七魚,又係發光劍,小弟忍得幾辛苦呀......
話時話,隻UU(eb頭)skywalker都插到七魚,又係發光劍,小弟忍得幾辛苦呀......
catcat 發表於 10-4-2013 04:08 PM

嘩....咁真係好抵下....
唔知點解STARWAR自己鐘意奸角.....{:1_218:}
事實證明
日本的頭雕師絕對不容小覷
只是塗裝不及其他龍頭公司
我好似睇過???????
好卜好卜呀••••••:71:
正野:71:

小弟最尾入手M記係Alice in wonderland, 真係唔錯...其實當年百花齊放, 好玩好多, 唔似得兒家咁....做黎做去都係果D大美國英雄.....
相信師兄認真玩完隻darth maul之後, 應該會忍唔住好想好想追隻黑無事。
catcat 發表於 10-4-2013 03:53 PM

the next v3能預定?{:1_236:}
the next v3能預定?
lydiamomo0903 發表於 10-4-2013 08:47 PM

有得訂,七魚幾咋。:$

http://www.hkfigureclub.com/foru ... &extra=page%3D1
正野

小弟最尾入手M記係Alice in wonderland, 真係唔錯...其實當年百花齊放, 好玩好多, 唔似得兒家咁 ...
evilalive 發表於 10-4-2013 08:17 PM

呢隻小弟又係考慮左好耐.....咪引我呀大佬.....:no:
好卜好卜呀••••••
Oldcat 發表於 10-4-2013 07:13 PM

感謝十"卜"~~~:DD
http://toysdaily.com/discuz/thread-171358-1-1.html

我好似睇過???????
星月夜 發表於 10-4-2013 05:24 PM

係咪睇過HARRY POTTER呀?