Toysdaily 玩具日報

查看: 15744|回復: 55

[Medicom] 滄海遺珠 : Severus Snape 賽佛勒斯·石內卜

滄海遺珠 : Severus Snape 賽佛勒斯·石內卜

這款Snape小弟自從係超人玩具個邊見過實物後一直念念不忘, 可惜上年日圓高水, Medicom的產品實在太貴了, 捨不得入手...

好彩今年MEDICOM有大量倉貨流出, 小弟乘機七魚入手, 物超所值.

FIGURE本身一反MEDICOM身形不高的偏好, 高大威猛, 可惜素體仍然偏瘦, 否則將更完美.

MEDICOM素體好扭又易擺POSE, 想擺出有型POSE話咁易, 讚!

頭雕個人好滿意, 有神采, 十分似Alan Rickman真人.(小弟好欣賞戲內的數位英國演員, 選角真的很好).

FIGURE外觀因為有披風, 有霸氣.

總的來說, 呢件M記小弟玩得好開心. 期待小弟第一次預預訂的拉打: THE NEXT V3~

各位帥兄, 請請~

今大個黑眼圈嘅??{:1_215:}{:1_215:}{:1_215:}{:1_215:}{:1_215:}
好圖....但點解近來禁多平M記流出市面?  

幓....原價入手:56:
隻錶好正!!{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}
回復 2# Godzima

係奸人都花大黑眼嫁啦...
隻手太滑!!{:1_204:}{:1_204:}{:1_204:}{:1_204:}{:1_204:}

幓....原價入手
chankb 發表於 10-4-2013 02:26 PM

呢個真係不解之謎....不過有市場區師兄話係有歐美拆家倒閉,唔知真定假呢?

陳大俠有無乘機入貨咁呀?
隻手太滑!!
Godzima 發表於 10-4-2013 02:28 PM

M記係咁架....

最慘係隻揸棍手無替代品,唔係的話可以換ht手....
Thx for share {:1_208:}
呢個頭係M記超水準之作,可能夾個真人:36:

幓....原價入手
chankb 發表於 10-4-2013 02:26 PM

x 2 :56::56:

回復 7# catcat

想入既晨早入左囉, 早前六魚入左蝦你仔, 以為好平, 見到龍騎賣三魚後令人神傷.... 日元由十算跌到八算, 但今日d限定仍然賣廿魚,  好難下手....  早前d限定, 唔介意中古, 個y價只係四五折....  好似早買冇jetso...
回復  catcat

想入既晨早入左囉, 早前六魚入左蝦你仔, 以為好平, 見到龍騎賣三魚後令人神傷....
chankb 發表於 10-4-2013 03:01 PM

哈利仔小弟前年七魚入,頭雕一般,但個配件掃把一流!:$
支持!!!! {:1_221:}

近境面相都幾吸引喎.....估唔到呢...無留意過呢款....

M記近來我都入了好幾款....除鋼兩兄弟, Darth Maul , 還有AMAZING SPIDERMAN..不過最期待係早期既Motoko Kusanagi.....
支持!!!!

近境面相都幾吸引喎.....估唔到呢...無留意過呢款....

M記近來我都入了好幾款... ...
Usteakum 發表於 10-4-2013 03:23 PM

睇嚟呢期m記貨水浸,各位師兄們都破費不少呢~:36:

師兄幾時分享一下隻darth maul呀?小弟好感興趣~
睇嚟呢期m記貨水浸,各位師兄們都破費不少呢~

師兄幾時分享一下隻darth maul呀?小弟好感 ...
catcat 發表於 10-4-2013 03:41 PM

係呀! HT有時入得多會悶..始終我屬於日系FANS..M記可動性及角色岩我多D

今個星期會影......而且12魚空運到港....好抵丫嘛....所以忍唔住...依家忍緊黑武....希望忍到~!