Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 新世紀合金 暗黑大將軍

咁先係o丫嘛!
果個多汁黐晒線!

多謝你呀,9527!
Garycharm 發表於 26-2-2013 02:30 PM

咸魚清菜,各有所愛!:38:

你呢d接受唔到別人有另類口味既就唔好拎出黎討論啦!:36:

比d好野你都唔識欣賞jack?:*
咸魚清菜,各有所愛!

你呢d接受唔到別人有另類口味既就唔好拎出黎討論啦!

比d好 ...
常威 發表於 26-2-2013 02:38 PM

常總,唔好玩啦,
你呢種口味,有邊個接受到?

{:1_212:}

[quote]既然你要求.......好啦!我比哂你啦!

明晒,女既o野你交晒俾我啦~~~
Garycharm 發表於 26-2-2013 01:02 PM

既然你要求.......好啦!我比哂你啦!:64:

我得兩條咋,比哂你我冇架啦!:43:
頭像被屏蔽
好鐘意樓主D靚相,評測,後記,再加D本地民生評論。
我追緊你個 blog, 比你毒到入咗隻英格倫,應該好快入埋鷹頭獅
好鐘意樓主D靚相,評測,後記,再加D本地民生評論。
我追緊你個 blog, 比你毒到入咗隻英格倫,應該好 ...
gantz414 發表於 26-2-2013 02:45 PM

謝謝,
呢度有D 亂,唔好介意,隨便坐~~~~~~:(

其實小弟又開始忙碌,寫埋手上一兩篇o野,
網誌又會長休兩三個月~~~~~
樓主, 唔該PM 邊度重有你果隻騾仔.....:64:
下次毒人搵d 仲有得賣既好嗎...
呂品器 發表於 26-2-2013 12:30 PM

讲得好。现在要找到这个很难了,一年前在MK见到才三四鱼。
樓主, 唔該PM 邊度重有你果隻騾仔.....
星月夜 發表於 26-2-2013 02:50 PM

謝查詢,:64:

不過,隻騾仔係阿魚o家~~~~
I want this 騾仔
Panzer 發表於 26-2-2013 12:52 PM

呢条騾仔化妆后加上身材,的确很不错!!但不化妆的话。。。。。。。。。。。
讲得好。现在要找到这个很难了,一年前在MK见到才三四&# ...
gazza1211 發表於 26-2-2013 02:51 PM

你講緊果單我估應該係3年前,
我都見到,孤仔,3魚幾,
當時我買o左好多o野,見到佢,諗住第日先買。
隔日再去,已經冇晒。

然後我一路搵一路上網睇,
到上個月先搵到呢一隻。
全新,八魚。當然唔能夠再同當年比,以原本定價o黎講已經唔算高追,很幸運了。

至於呢隻o野值幾多真係見人見智,
Y 記有隻二手乜鬼限定,上到廿魚,夠巔未?

我當然買唔起,你可以鬧佢炒家。
不過我又覺得就算賣到咁,都抵玩過幾隻天價 toybiz 美玩~~~

講遠喇講遠喇......
下? 你地D合金都唔帶套?
唉, D香港人真係好淫亂架~

唔戴手套玩合金有機會感染傳染病架...

你講緊果單我估應該係3年前,
我都見到,孤仔,3魚幾,
當時我買o左好多o野,見到佢,諗住第日先 ...
Garycharm 發表於 26-2-2013 03:02 PM

搞錯呀!三年前,孤仔,黑版,$488 {:1_237:}
我都有睇樓主個blog 架, d 報告好有心機, d 相又靚, 擺post 又形.

隻大將軍都幾有霸氣, 不過宜家好難搵, 有緣見到就入啦.
貼張黑三一支持下新世紀合金先!!:handshake:

楼主的收藏个个是非常有味道精品~
gd post :71:冇少見到有人post呢隻  好有新鮮感:71:   我post返張新世紀合金  帝王萬能俠支持一下:35: