Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

我覺得唔止一款咁少....

應該仲有其他造型陸續有黎.....

以往家駒, 小龍, 占士甸都係....

等唔到心儀造型都唔會買...加上里個頭雕未如理想.....
頭像被屏蔽
今日去EB維修MJ時Natalie 話EB會出哥哥,大概四月會公報喎

頭雕睇住雜廠黎打~西裝就睇ZCWO黎打~加上又玩限定--HT-什麽紀念啊!慈善啊!只是次要.......首要都係商業活動,省靚一哥招牌,谷吓人氣~~:angry:..............不過,唔洗排到痴線,食炒價下,我會買!!
吾似!!!!!pass
吓...張國榮??唔怕得罪講句,如果係張國榮粉絲,要求一定高過EB!
(我只係一個玩玩具既人,并唔係張生粉絲)
回復 124# oscaryiu
嗯.....但仲有1 round 係狀態大勇嘅標爺上場喎,熱玩個招牌省唔省得靚就要wait & see 喇{:1_228:}
我要紅的哥哥,不會太重口味吧......

我覺得唔止一款咁少....

應該仲有其他造型陸續有黎.....

以往家駒, 小龍, 占士甸都係....

等唔到心 ...
MAX 發表於 22-2-2013 07:14 PM
又是限量版, 炒家們, 快手快手掃啦
Dick.Po 發表於 23-2-2013 12:03 PM

哈哈.....哩個就係我之前講其中之一Passion Tour經典look, 長髮加JPG!!
Dick.Po 發表於 23-2-2013 12:03 PM

大熱~!?

大便, 是臭味濃烈, 越大, 越屎味濃烈~

廁塔, 快將有浩劫, 爆石最終 碰撞 磨滅~~
大熱~!?

大便, 是臭味濃烈, 越大, 越屎味濃烈~

廁塔, 快將有浩劫, 爆石最終 碰撞 磨滅~~
MAX 發表於 23-2-2013 02:31 PM

Max兄好歌, 好歌:DD

回復 121# MAX

原本得幾隻字個Teaser話明係figure(s)有s嫁{:1_226:}  如果HT同芬姐合作搞, 就一定係演唱會造形, EB可能係電影造形, 如果係零采辰就爆啦....

5多似喎..............:x
頭像被屏蔽