Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

希望見到實物時似返小小,話晒絕代美男子,後來無者既超級巨星中巨星,
聽返佢以前d歌,依家真係無人可以集唱功,跳舞,樣貌,演技於一身而又係頂級既人...
諗起細個係現場睇勁歌金曲時,見到真人時,我自己係男都心諗:真係好靚仔呀!!!
大熱~!?

大便, 是臭味濃烈, 越大, 越屎味濃烈~

廁塔, 快將有浩劫, 爆石最終 碰撞 磨滅~~
MAX 發表於 23-2-2013 02:31 PM

厲害................:x
邊位嚟ga,出得咁差,改改先啦
回復 136# mwhy
你就好啦 見過哥哥真人:handshake:
我遲出世 屋企只得他親筆簽名的照片 不過都好過冇:43:
5多似喎..............
ekim11 發表於 23-2-2013 06:05 PM

Ins 一樓有實版睇,幾趕客吓。
咁多人無興趣 , 到時應該吾係好多人買勒掛 ,  好想入到一隻 , 但如果用排隊先到先得既話就真係無本事同人爭........
咁多人無興趣 , 到時應該吾係好多人買勒掛 ,  好想入到一隻 , 但如果用排隊先到先得既話就真係無本事同人爭 ...
dvddvdhk 發表於 23-2-2013 10:35 PM

係啦,如果要排隊真係唔夠排隊黨嚟,希望係好似買動漫限定咁,用番網上抽籤個方法都叫做有機會買到
Ins 一樓有實版睇,幾趕客吓。
renewdanny 發表於 23-2-2013 10:29 PM

Ins 嗰隻唔係ht 出喎?! 咁都混為一談??
Ins 嗰隻唔係ht 出喎?! 咁都混為一談??
Pixiv 發表於 24-2-2013 12:18 AM

個公仔隔離有海報wor, 仲寫歡迎預訂, 成套衫一模一樣, 會唔會攪錯左呀
個公仔隔離有海報wor, 仲寫歡迎預訂, 成套衫一模一樣, 會唔會攪錯左呀
renewdanny 發表於 24-2-2013 12:48 AM

師兄你真係攪錯左,果隻唔係hottoys出品,hottoys門市都未有版睇,果間舖反而有?! 同埋hottoys未開訂喎!!
回復 144# renewdanny

0個隻係本地figure愛好者自己雕的... 好早前已經預售... 不是HT出
回復  mwhy
你就好啦 見過哥哥真人
我遲出世 屋企只得他親筆簽名的照片 不過都好過冇
owentyy 發表於 23-2-2013 10:23 PM

我記得係信和要買佢親筆簽名要三兜野...不過唔知係未佢簽,
試過寄信問電視雜誌佢答既信箱拎,冇回頭,唉...唯一令我流眼淚既
偶像就係佢, 有時諗起可以時光倒流既話,真係想去文華接住佢...

回復 147# mwhy
我那個簽名因為是中文簽名  不怕人冒簽 所以放心得多:51:
如果真係可以時光倒流 那到時約埋我一齊接住他吧{:1_197:}
做乜做脹爆頭....?
係啦,如果要排隊真係唔夠排隊黨嚟,希望係好似買動漫限定咁,用番網上抽籤個方法都叫做有機會 ...
Pixiv 發表於 24-2-2013 12:12 AM

同意 !! 千期吾好用eb個種方法 , 就算係玩家都玩死呢 {:1_225:}