Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

回復 15# lcm44bb

:(又真係脹左D~~
限量得三千隻咋,要我排餐死放棄啦,實俾排隊黨玩晒,等睇靚相算
希望好似發售動漫限定咁,可以網上抽籤,如果唔係就真係唔夠排隊黨排 :79:

回復 104# jerrytang617

做慈善, 價格方面一定唔會係基本量產價, 上次家駒都好似bid到去到5金至10金.

相信自己今次只能旁觀
肉酸,做得好差,影衰哥哥!:no:
希望好似發售動漫限定咁,可以網上抽籤,如果唔係就真係唔夠排隊黨排
Pixiv 發表於 22-2-2013 10:41 AM

希望VIP 可以優先預訂
你話係張國榮o米係張國榮law, 真係晒x氣.
拆左個頭佢, 呢套西連body我頂多比450.
等到啦••••
香港人的經典,七十年代至九十年代本地樂壇的回憶
唔理邊間,出得好必買
long 發表於 21-2-2013 11:30 PM

佢係80年代架..........{:1_237:}
回復 113# toms110

廣東歌樂壇由60年代尾才開步, 70年代重係仙度拉同丁馬卡度, 同亞Sam哥...  

哥哥77年出道, 出過幾張唱片後因銷路欠佳被炒, 78年拍左套咸片"紅樓春上春" 同係麗的電視拍甜甜廿四味, 對對糊等劇集. 都可以計入70年代樂壇卦{:1_215:}

哥哥只有兩個經典looks最欣賞,
阿飛正傳不羈look, 永遠嘅青春無悔!經典對白"無腳雀仔”,殺死幾多人!
另外就係Passion Tour一身JPG嘅長髮雌雄同體LOOK!前衛到今日香港樂壇男歌手都無人能及!
兩個都無,可以skip!
有係官仔骨骨咁,HT可以比D驚喜角色出嚟可以嗎
rention929 發表於 2013-2-21 14:56

造電影角色, 要比版權架.
&
太張智霖了.
最想要歐陸浪漫不基頭.
哥哥只有兩個經典looks最欣賞,
阿飛正傳不羈look, 永遠嘅青春無悔!經典對白"無腳雀仔”,殺死幾多 ...
O-Boy 發表於 22-2-2013 05:09 PM

我覺得 Leslie 好多個looks 都好掂,好似無心睡眠隻碟白色西裝褸加短褲果種隨意嘅瀟灑真係無第二個可以咁型!
Ins 一樓show 果隻唔知係唔係實物,如果係既話,真係唔知咩水。 skip 得
我覺得呢隻會响“哥哥”嘅紀念展賣,因為要照顧埋啲粉絲!
因為呢個始終係藝人嘛!啲粉絲未必知道玩具嘢!