Toysdaily 玩具日報

[新聞] 法官都派膠!!

【本報訊】茶餐廳侍應認識女同事十二歲女兒後成為戀人,更於女童家中與她性交,但遭女童家人回家撞破揭發。被告早前於區域法院承認一項與未滿十三歲女童非法性交罪,昨獲法官輕判二百小時社會服務令。法官指原本應判處被告監禁,但報告指被告沒有孌童癖,且雖然已二十五歲但仍然行為天真及不成熟,且認為被告與女事主是真心相愛,故決定接納報告建議,輕判被告履行社會服務令。

被告曾子俊,被控於去年三月四日在十二歲女事主位於沙田的家中與她非法性交。案情指被告於前年十一月透過同於茶餐廳工作的事主母親認識事主,及後二人成為情侶。案發當日被告到事主家中探病,及後更與女事主性交,惟事主祖母返家撞破事件。

案件編號:DCCC 852/12

註:衰十三係判終身監禁
連法官都學人派膠:50::70:
今日有另一單摸下都坐十個月:66:依家法官治港佢話咩就咩咁都唔依法判:42:

法庭:摸12歲情人胸 司機囚10月
[按此打開] [隱藏]
【本報訊】卅六歲貨車司機參與親友喪禮期間,結識一名十二歲女童,之後二人成為情侶,在拍拖期間有多次的身體親密接觸行為。司機被指在去年八月至十月間,分別在女童家中、其私家車及貨車上,四度脫去女童的上衣及內褲後撫摸她胸及私處。
好似話因為佢兩個是耶撚所以信佢地真心相愛
好似話因為佢兩個是耶撚所以信佢地真心相愛
歪不正 發表於 4-1-2013 03:30 PM

耶忍唔係要忍到結左婚先可以為所肉為咩????
耶忍唔係要忍到結左婚先可以為所肉為咩????
Viper 發表於 4-1-2013 10:44 PM

唉我都唔知了當笑料:34:總之有錯就話自己耶撚:52:
唉我都唔知了當笑料總之有錯就話自己耶撚
歪不正 發表於 4-1-2013 11:48 PM

"有錯就話自己耶撚", ......唔怪得我識親d耶撚做埋d pk野都咁大條道理:53:
"有錯就話自己耶撚", ......唔怪得我識親d耶撚做埋d pk野都咁大條道理
Viper 發表於 5-1-2013 12:16 PM

:(..........................................
回復 7# hehemimi

咁O岩就得咁橋, 琴晚明珠有套叫"聖訴" 英文名"DOUBT" O既西片,
好似片中果個校長修女咁O既人真係遇唔少
自己講大話都係O岩O既
人地冇講大話都屈到人地有講或者話人地有意圖去講, 然後唱通天......
信耶穌得小童,同細路上床係全能嘅上主所安排,你地睪羊只需要去做同做就得.