Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 十年既聖鬥士,最終重見天日,多謝支持~~(已加圖)

場景好靚呀......真係超讚
sumissum 發表於 1-10-2012 03:35 PM

淘寶可以買到呢:)
小弟都要向樓主好好學習一下
alan1234 發表於 1-10-2012 04:13 PM

大家交流下吧,我也是新手呢~:)
睇完真係自愧不如 自己屋企d神話好似成班難民咁迫埋一齊

請問ching個櫃尺寸幾大? 每層幾高幾闊? ...
fai6666 發表於 1-10-2012 04:53 PM

不要客氣,大家交流下吧,模型櫃是1呎半 X 6呎半 X 8呎半 ~:D
ching~~真系好正呀~~
我想请问每个场景要花几多钱啊?
wai4080 發表於 1-10-2012 04:59 PM

淘寶買,幾百蚊人仔一個度~:)
個人經驗+睇左好多唔同師兄既評價
如果要display埋場景的話,實心木板+lighting會幾靚(d場景個個都10幾 ...
ahprc 發表於 1-10-2012 05:16 PM

THX~又識多D野:74:
咁都比你發現添.....
但你個櫃真的很大呀......仲連包裝盒都放埋......利害呀.....我宜家要造多個櫃 ...
ray文 發表於 1-10-2012 05:59 PM

我同我老婆傾左好耐先傾店數整個櫃,起初佢話好左地方,後來砌完佢都覺得好靚:he:,比我同化左~
廣東佛山果個?哈
我都考慮緊佢果d,我見佢個教皇殿好靚好grand
我呢家係Y苦度睇緊d燈條研究緊點DIY,如 ...
ahprc 發表於 1-10-2012 06:02 PM

賣家店舖叫JACKSDO呢,輕好多架~:74:
個櫃真係好靚呀,用咩相機同鏡影架?
嘩!!!!!正呀!!!!!!!
:*我知道欠咗D麼∼!!!

:61:沒安裝D燈仔。。。。。

不過都係好羨慕你可以擺晒出黎,單單系唔怕麻煩個份心意就打動咗我。。。SUPPORT
看完哩個POST, 我在心裡都在密謀幫我O的神話由一般的水晶櫃搬到另一個大O的O既櫃可裝場景的..

個櫃真係好靚呀,用咩相機同鏡影架?
qqmaylee 發表於 1-10-2012 07:02 PM

5D MARK 3 + 24-105MM F4.0L 同 100MM  F 2.8L MARCO
看完哩個POST, 我在心裡都在密謀幫我O的神話由一般的水晶櫃搬到另一個大O的O既櫃可裝場景的..
hksun0921 發表於 1-10-2012 11:08 PM

原本我都係打算買你呢種櫃,後來決定訂做方便放場景呢~:)
我同我老婆傾左好耐先傾店數整個櫃,起初佢話好左地方,後來砌完佢都覺得好靚,比我同化左~
jeffho9999 發表於 1-10-2012 06:21 PM

咁真係恭喜晒呢~:)
睇完真係自愧不如 自己屋企d神話好似成班難民咁迫埋一齊 ~ copy from Fai6666 師兄...我都係一樣...重有諗過賣晒佢地...依家睇完...決定唔會放棄佢地...:64: