Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 十年既聖鬥士,最終重見天日,多謝支持~~(已加圖)

最勁係有埋場景!!!
回復 16# 不死鳥

多謝支持:handshake:
:handshake:回復 17# ericwpk

多謝支持,希望同好都喜歡吧
回復 18# 膠青

謝謝支持~:handshake:
回復 20# kaihins

謝謝支持~:handshake:
回復 39# sityw

多謝支持:handshake:
回復 40# 任俠

多謝支持,其實我計過如果迫迫地模型櫃可以放曬全部,但係都係覺得咁樣放靚D呢:)
回復 41# ray文

多謝你支持,我見到你連皇級都砌埋,相信你既模型櫃比我更巨大吧:he:
回復 43# 監獄兔

多謝支持~:handshake:
回復 44# ahprc

其實我都會打算加燈,只係未有時間攪呢,嘆息都差不多重,我最初買左6個場景,但買到手之後先發現個個都十幾KG重:?,怕玻璃頂唔住,所以青銅場景改用羅馬柱:)(而家仲多左一個場景放係家),海皇改用另一個淘寶買家,不是用樹脂,係用塑膠輕好多,安全好多,你都可以考慮下~:78:
回復  ray文

多謝你支持,我見到你連皇級都砌埋,相信你既模型櫃比我更巨大吧
jeffho9999 發表於 1-10-2012 05:51 PM

咁都比你發現添.....:p
但你個櫃真的很大呀......仲連包裝盒都放埋......利害呀.....我宜家要造多個櫃擺超合金及其他玩具系列先得~:)
回復 49# 狂四郎

歡迎交流,多多指教,有幸見到你靚靚模型櫃呢:74:
回復 50# ssgohantwo

我都係新屋入伙時訂做的,覺得尺寸可以預得好好多,我那個是6呎半X8呎半~:)
回復  ahprc

其實我都會打算加燈,只係未有時間攪呢,嘆息都差不多重,我最初買左6個場景,但買到手之後先發 ...
jeffho9999 發表於 1-10-2012 05:58 PM

廣東佛山果個?哈
我都考慮緊佢果d,我見佢個教皇殿好靚好grand
我呢家係Y苦度睇緊d燈條研究緊點DIY,如果ok的話再話你知啦:64:
回復 52# drewdrew88

多謝支持,祝你既聖鬥士早日重見光明:74:~