Toysdaily 玩具日報

查看: 86634|回復: 209

[個人收藏] 十年既聖鬥士,最終重見天日,多謝支持~~(已加圖)

細個因為家窮,未能擁有一盒聖鬥士 :56:
出黎做野因為家冇位放模型櫃,只好一盒盒聖鬥士放迷你倉:64:

最終係幾個月前搬屋有屬於自己既模型櫃,一隻隻聖鬥士終於可以重見天日:shiny:

雖然仍不足以放曬全部聖鬥士(咁多年都一隻不漏地儲),但都希望大家多多支持,如喜歡會再加相(雖然攝影技巧自問一般):shy:

歎為觀止:78:
頭像被屏蔽
:71:只知用好多錢砌出黎...
本人自問是超級星迷,但無$$ 拾卜..結果是一盒神話都無買..:31:
:$可以不支持嗎? 完美DISPLAY~場境令~充滿咗聖鬥士氣息~好張大嘅小宇宙:71:
正啊,很不錯∼∼∼∼∼!!:71:
回復 4# hompage

相信你買一盒絕對買得起,只係預期要儲齊咁多需要浪費好多錢所以先冇儲吧,其實中間有段期間都冇咩錢儲停左,後來先又補買返,唉,自己中毒太深喇:help:
回復 2# F.S.飛煞

多謝你~:handshake:
靚到冇得彈:71:
買齊咁多隻神話已經夠抽血,買埋場景更食血:70:
比呢2樣野仲食得金就係一間大屋同一個DISPLAY櫃:68:
回復 7# jeffho9999

最大鑊是買一盒係唔夠,買晒先叫完美...既然係咁就唔好開始了...:38::36::42::76:
克鳯凰 x 4.....勁
但有D post 好古怪,呀舜個博甲去到肚,撒加出雅典娜感歎差唔多一字馬,黃金星矢似想用右拳打落雅典娜聖衣上、、、(不喜勿插)
最正係鱗衣同場境!
克鳯凰 x 4.....勁
但有D post 好古怪,呀舜個博甲去到肚,撒加出雅典娜感歎差唔多一字馬,黃金星矢似想用右拳打落雅典娜聖衣上、、、(不喜勿插)
最正係鱗衣同場境!
好正好有心機.一次過玩咁多隻一定好累.:43:
慢慢再擺番好個POST就完美:71:
可否影個櫃比我睇下^^?
會吾會好易入塵?
Ching,想問下d塲景係邊到買架?