Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 復仇者聯盟 6 吋來la (Pg:4加圖; Pg:9蜘蛛俠; Pg 13:雷神)

其實唔知會唔會番貨.... 睇見台灣ching 話全台灣行貨限量50set, 真係仲癲過香港....
goldwater 發表於 28-5-2012 05:34 PM

我打去太古問過有無..佢話賣哂  ...跟住問冇再返貨? 佢話:係呀 星期6返完
我唔知其他分店會唔會同樣...呢
我打去太古問過有無..佢話賣哂  ...跟住問冇再返貨? 佢話:係呀 星期6返完
我唔知其他分店會唔會 ...
cmf12 發表於 28-5-2012 05:45 PM

有時玩美玩真係幾灰
日日放學就去搵
咩都無
唉隻spiderman已經放棄咗一半,點知想要CA又無
放學之後又唔可以去太遠.....sosad
尋晚沙斗離開重見im 成排幾2排, 今日得返1隻, 果然係無得選擇的情況下買住im頂下6" avengers癮先~~~
我唔知其他分店會唔會 ...
cmf12 發表於 28-5-2012 05:45 PM

太古斗d staff 係咁多間斗最流o既...... 我星期六去問, 個經理係咁易望下身後個架, 就答冇貨喎.... 呢d 服務真係要比個like 佢~! :38:
太古斗d staff 係咁多間斗最流o既...... 我星期六去問, 個經理係咁易望下身後個架, 就答冇貨喎.... 呢d ...
goldwater 發表於 28-5-2012 06:48 PM

呢樣我就唔知啦.....
有無人知美玩天堂仲有無set入?
我都差唔多喎, ching~!

今日去左康吉, 個阿姐話冇入6吋....

再去太古斗, 有個mgt 級以上o既 ...
goldwater 發表於 28-5-2012 17:05

Oh my God!!! did we visit at the same time???!!! :@:@:@
回復 94# goldwater
我響TST,見得ca,im,問個藍衫經理有冇Loki,佢超下個架就話無,我再問一個咩住環保袋ge紅衫職員,佢問下個執貨同事,冇耐就入倉欏左隻loki比我!
回復  goldwater
我響TST,見得ca,im,問個藍衫經理有冇Loki,佢超下個架就話無,我再問一個咩住環保袋ge紅 ...
getter1234 發表於 28-5-2012 19:24

......................... :@:@:@
唔係今日,係前日
同全世界人一樣,只係想買hulk,今日眼見全部有貨既都要一set賣,我都係等下先
當年War Machine,Mark V夠hit,又係walmart exclusive,夠無貨,過一排都已經唔難搵
唔想做水魚+俾玩具玩番轉頭
同全世界人一樣,只係想買hulk,今日眼見全部有貨既都要一set賣,我都係等下先
當年War Machine,Mark V夠 ...
kevchan1103 發表於 28-5-2012 09:06 PM

半年後應該有,又或者動漫節再出!
Oh my God!!! did we visit at the same time???!!!
icyhugs 發表於 28-5-2012 07:09 PM

都有可能喎~ :66:

我12點半前, 去哂呢幾個地方啦......
半年後應該有,又或者動漫節再出!
avengers2012 發表於 28-5-2012 09:14 PM

我覺得動漫節仲難入...... 第一日通常係平日, 我年年第一日都有去, 不過收工去到又係買唔到想要o既野囉.......:51:
想問下咁多位Ching 呢set set入最平邊度!
唔想再撲得咁辛苦啦:79: