Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 復仇者聯盟 6 吋來la (Pg:4加圖; Pg:9蜘蛛俠; Pg 13:雷神)

回復 75# getter1234

雖然有9折
但係唔係個個都有錢買full set
佢fb之前話大約17(),差唔多za
getter1234 發表於 28-5-2012 12:46 AM

唉! 佢開賣果時我應該返緊學sosad= =
其實大家聽日去基地買咪得lor~~要準時
getter1234 發表於 28-5-2012 12:32 AM

但要硬吞熨斗人呢:44:
唉, 如果像ML wave2那麼多貨的話就好了...
但要硬吞熨斗人呢
唉, 如果像ML wave2那麼多貨的話就好了...
手榴蛋包飯 發表於 28-5-2012 11:56 AM

ML2 係d角色唔受歡迎,先至有噤多貨。
今次avengers隻隻都......
不過都係唔想set 入。
ML2 係d角色唔受歡迎,先至有噤多貨。
今次avengers隻隻都......
不過都係唔想set 入。
avengers2012 發表於 28-5-2012 12:16 PM

我除了熨斗人之外的都想要, 本來整套買也未嘗不可, 只是一次過吐出那麼多錢實在很大負擔...

唉, 但現在似乎貨源短缺, 我怕即使買了其中一兩款, 往後都未必有機會補完其他:44:
恐怕今趟又要set入了...
佢fb之前話大約17(),差唔多za
getter1234 發表於 28-5-2012 00:46

反對食炒價!!!
反對食炒價!!!
Daredaddy 發表於 28-5-2012 01:46 PM

X2:71:~~~~~~~~~~~~~~~~
反對食炒價!!!
Daredaddy 發表於 28-5-2012 01:46 PM

同官方價差無幾....

http://www.youtube.com/watch?v=pRZXmZ7_ohI

無聊search下玩評, 外地玩家也無奈孩記唔出mark7, 整隻"hea 色戰損兼無配件" mark 6 ....
唔怪得有好幾間avengers 6"其他角色全部清晒, 唯獨剩返成排幾兩排mark6 bd~~~~~
頭像被屏蔽

今日睇完醫生行了海運太古康怡的反斗、UNY吉吉都COULD NOT find one... Actually saw 2 not so pretty damaged Ironman M6in TST but not interested
今日睇完醫生行了海運太古康怡的反斗、UNY吉吉都搵到•••
icyhugs 發表於 28-5-2012 04:48 PM

我都差唔多喎, ching~! :35:

今日去左康吉, 個阿姐話冇入6吋....

再去太古斗, 有個mgt 級以上o既阿哥, 佢話冇返過, 仲話d 貨唔一定間間吉都有... apita 直頭得wave 1 3.75" d 貨.......

再去尖斗, 得番2隻iron man..... (avenger 個架細到.....)
有冇師兄知荃灣斗斗幾時入返六吋?
今日去o左沙田(得返IM),尖沙咀同荃灣一隻6"都冇見過
有冇師兄知荃灣斗斗幾時入返六吋?
jonathanchui 發表於 28-5-2012 05:05 PM

其實唔知會唔會番貨.... 睇見台灣ching 話全台灣行貨限量50set, 真係仲癲過香港.... :@